INSTALLERE INCONTROL APPS

TRINN 1

TRINN 1

InControl Apps er tilgjengelig på de fleste Android og Apple iOS smarttelefoner. Undersøk om enhetene dine er kompatible.
TRINN 2

TRINN 2

Laste ned og installere InControl Apps på smarttelefonen din. Når installasjonen er fullført, kan du åpne appen.
TRINN 3

TRINN 3

Du vil bli bedt om å følge Auto Quick Start Guide for å fullføre oppsettet. Du kan nå koble smarttelefonen din til bilen med InControl Apps.

INSTALLERE INCONTROL APPS

TRINN 1

TRINN 1

For Android-enheter: du må først pare og koble smarttelefonen din til bilen med Land Rover Bluetooth (nødvendig for telefonsamtaler og audio streaming). Dette trinnet er ikke nødvendig for iOS-enheter.
TRINN 2

TRINN 2

Pass på at enheten din er ulåst og at deksler eller skjermbeskyttere ikke er lukket (enkelte deksler/skjermbeskyttere låser telefonen automatisk når de lukkes).
TRINN 3

TRINN 3

Med USB-kabelen som følger med smarttelefonen din, kan du koble telefonen til bilens USB-port.
TRINN 4

TRINN 4

Hvis du bruker en iPhone og InControl Apps ikke allerede kjører, vil du bli bedt om å åpne appen. Hvis du bruker en Android-telefon, kan du velge «Tillat alltid» når du blir bedt om dette, noe som vil gjelde for alle fremtidige forespørsler.
TRINN 5

TRINN 5

Velg InControl Apps på berøringsskjermen. Kun apper som har gjennomgått Land Rovers godkjenningsprosess er tilgjengelig for bruk med InControl Apps. Noen av disse appene kan kreve at du oppretter et abonnement.
TRINN 6

TRINN 6

På berøringsskjermen vil du bli bedt om å velge enten «View» (bruke apper uten lyd) eller «View and Listen» (bruke apper med lyd, f.eks. musikkspillere og telefonsamtaler).

SIKKERHETSOPPDATERINGER FOR APPLE IOS

Som en del av de siste sikkerhetsoppdateringene i iOS 9 og nyere, krever InControl Apps nå et kort godkjenningstrinn for å aktiverhver enkelt kompatible app i bilen din. For mer informasjon, gå til «Security Update»-seksjonen i «InControl Connect FAQs».

NYE SIKKERHETSFUNKSJONER

NYE SIKKERHETSFUNKSJONER

Som du sikkert vil oppdage, vil appene som krever tillatelse være nedtonet og utilgjengelig for bruk inntil prosessen er gjennomført.
GI TILLATELSER

GI TILLATELSER

På berøringsskjermen i din Land Rover, velger du den nedtonede appen du ønsker å åpne og følger instruksjonene til venstre. Under prosessen vil du bli bedt om å gi tillatelse to ganger på smarttelefonen din. Du trenger bare å gjennomføre denne prosessen én gang pr. app.
ANNEN INFORMASJON

ANNEN INFORMASJON

Smarttelefonen din er kanskje ikke oppdatert med den nyeste programvaren. For å se om det finnes tilgjengelige oppdateringer, går du til «Innstillinger»-menyen på smarttelefonen din.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Vi står klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Land Rover InControl.
VILKÅR

VILKÅR

Les vilkårene for Land Rover InControl og personvernerklæringen.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.