RANGE ROVER EVOQUE

HØYDEPUNKTER
RANGE ROVER EVOQUE

TEKNOLOGI

Fullt utstyrt for det 21. århundret.

PIVI OG PIVI PRO
INFORMASJON MED ETT BLIKK
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
PROGRAMVAREOPPDATERINGER

PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer6. Bilens infotainment-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.
ONLINE PACK

ONLINE PACK

Online Pack7 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til ubegrenset strømming8 og værvarsling.
TRÅDLØS LADING

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker9 lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Mobilen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM

CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM

Cabin Air Purification gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

KJØREEGENSKAPER

Kombinerer hverdagskjøring med en selvsikker terrengopplevelse.

ALL WHEEL DRIVE

En trygg kjøreopplevelse både på veien og i terrenget. På glatte underlag som gress og snø, kan dreiemomentet balanseres mellom for- og bakhjulene for å optimalisere trekkraften.
HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Land Rover sin patenterte Hill Descent Control (HDC) leveres som standard. Denne funksjonen hjelper føreren med kontrollerte nedstigninger i vanskelig terreng. Systemet opprettholder jevn hastighet, og bruker bremsene separat på hvert hjul.
LOW TRACTION LAUNCH

LOW TRACTION LAUNCH

Low Traction Launch optimaliserer trekkraften fra stillestående på glatte underlag, som vått gress, snø og is.
HILL LAUNCH ASSIST

HILL LAUNCH ASSIST

Hill Launch Assist aktiveres automatisk i bakker og sørger for at Range Rover Evoque ikke ruller bakover. Dette gjøres ved å opprettholde bremsekraften, slik at du får tid til å skifte fra bremsepedalen til gasspedalen.

YTELSE

Enten du er ute etter en sikker kjøreopplevelse eller bedre drivstofføkonomi, finnes det en drivlinje som passer for deg.

LADBAR HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid er utstyrt med både 1,5 l bensinmotor og en elmotor med en samlet motoreffekt på 309 hk. Kjør i parallellhybrid- eller elbilmodus.
LES MER

LADBAR HYBRIDBIL – SPESIFIKASJONER

ELEKTRISK REKKEVIDDE (MAKS)

62 KM
††

WLTP TEL elektrisk rekkevidde er vist.

CO2-UTSLIPP (FRA)​

32 G/KM††

Nyt nullutslipp i elbilmodus.

HJEMMELADING (FRA)​

132 MIN*

Opptil 100 % med en 7 kW AC-hjemmelader.

LADETID PÅ OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)​

30 MIN*

Lad opptil 80 prosent på < 30 minutter med 32 kW DC-hurtiglading.
DRIVLINJER

DRIVLINJER

Fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og eleganse – det finnes alltid en rekke motorer å velge mellom for Range Rover Evoque, inkludert ladbar hybrid.
GIRKASSER

GIRKASSER

Vekk Range Rover Evoque til live med et bredt utvalg av girkasser. Velg mellom 6-trinns manuell eller 8- og 9-trinns automat.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Med Adaptive Dynamics, som velges via berøringsskjermen, leverer Range Rover Evoque enda bedre kontroll, optimale kjøreegenskaper og raskere respons.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Configurable Dynamics lar deg justere Ranger Rover Evoques dynamikk for gasspådrag, girskift, styring og fjæring etter kjørestilen din.

ALLSIDIGHET

Utviklet og konstruert for å få mest mulig ut av den moderne livsstilen din.

5 SETER

591 liter


Industristandarden for flytende volum gir mulighet for opptil 591 liter og et utnyttbart volum på 472 liter. Det er med andre ord god plass til deg og fire venner i bilen.

Bruk glidebryteren for å se all lastekapasitet.

Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med massive blokker (200 x 50 x 100 mm) og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL

Det er første gang dette bakspeilet brukes i en Land Rover og er blant de mange innovative funksjonene som gjør Range Rover Evoque til en fornøyelse å kjøre. Denne teknologien gir uhindret sikt til veien bak deg, uavhengig av om det sitter passasjerer i baksetet eller det ligger gjenstander i lasterommet11.
MATRIX LED HOVEDLYS

MATRIX LED HOVEDLYS

Som en del av vårt utvalg av innovative teknologier, er bilen utstyrt med Matrix LED frontlys med signatur kjørelys og adaptiv lysstråle. Dette optimaliserer fjernlyset for å gi best mulig sikt, samtidig som det kaster en skygge foran møtende kjøretøy for hindre blending.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.
SIKKERHET

SIKKERHET

ISOFIX og kollisjonsputer gir enda bedre sikkerhet. To ISOFIX-beslag for baby-/barneseter er festet på hver side av baksetene, og et omfattende kollisjonsputesystem med seks kollisjonsputer, inkludert fører og passasjer, brystkasse og sidevinduene, leveres som standard for å beskytte alle i bilen.

Design din egen

Skap den perfekte Range Rover Evoque tilpasset behovene og livsstilen din.

Range Rover Evoque S

GJØR RANGE ROVER EVOQUE MER PERSONLIG

Bygg din perfekte Range Rover Evoque med konfiguratoren vår.

FORTSETT EVENTYRET

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av elegant design, høy ytelse og teknologier.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Elegant, tøff og praktisk: gjør din Range Rover Evoque enda mer personlig med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig.
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Range Rover Evoque er utstyrt med enestående kjøreegenskaper som standard.

*Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til: batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

††De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester med fulladet batteri i samsvar med EUs WLTP-lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.
​ ​
1Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay
2Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.android.com/auto/
3Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote App kan lastes ned fra App Store/Google Play.
4Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.
5​Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.​
6Oppdateringer krever datatilkobling.

7Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.
8Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.landrover.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.
9Kun kompatible smarttelefoner.
10ClearSight Ground View er avhengig av 3D Surround Camera. Bildet er ikke levende. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhenger av lokale lover og regler.
11Funksjonaliteten avhenger av lokale lover og regler. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de når som helst gå tilbake til vanlig speilmodus.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.

Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.