FERIE MED STIL

FERIE MED STIL

KLAR TIL FERIEN

Gjør livet enklere med det nyeste tilbehøret fra Land Rover. Dette tilbehøret er nøye designet for å optimalisere kjøreopplevelsen. Fra stigtrinn for enkel inn- og utstigning til bagasjeromsbeskyttelse som tar vare på interiøret. Se våre filmer og bli inspirert til ferieturen.

RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT

Vannsport, vintersport, seiling eller hesteridning. Vårt tilbehør gjør at du kommer frem til feriestedet med stil og optimaliserer din performance-SUV.
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Skill deg ut og start en ny hobby. Fra kajakkpadling og sykling til snøbrettkjøring.
DISCOVERY

DISCOVERY

Opplev perfekte dager med sykling eller kajakkpadling i fjellsolen, og gjør alle kjøreturer til et eventyr. Tilbehør til din Discovery inkluderer sykkelstativ for montering på tilhengerfeste og holder til vannsportutstyr.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Skiturer, dykking, sykling eller seiling? Hva er ditt neste ferieeventyr?

STILIG UTSTYR

Alt du trenger til en stilig ferie

INNFELLBARE STIGTRINN

INNFELLBARE STIGTRINN

Disse stigtrinnene gir enkel inn- og utstigning og tilgang til taket på din Land Rover 4x4. Trinnene felles ut i løpet av 1,5 sekunder når du åpner bildøren eller aktiverer bilnøkkelen. Stigtrinnene skjules på undersiden av innstegslistene når de ikke er i bruk.
STIGTRINN

STIGTRINN

Disse permanente stigtrinnene gir enkel inn- og utstigning og tilgang til taket. Designet inkluderer kantlist i blankt rustfritt stål og gummibelegg.
UNDERSTELLSBESKYTTELSE I RUSTFRITT STÅL (FORAN)

UNDERSTELLSBESKYTTELSE I RUSTFRITT STÅL (FORAN)

Understellsbeskyttelse foran i rustfritt stål med blankpolert finish. Perfekt til terrengkjøring.
UNDERSTELLSBESKYTTELSE I RUSTFRITT STÅL (BAK)

UNDERSTELLSBESKYTTELSE I RUSTFRITT STÅL (BAK)

Understellsbeskyttelse bak i rustfritt stål med blankpolert finish. Perfekt til terrengkjøring.
BAKLUKELIST

BAKLUKELIST

Rustfritt stål med børstet finish og beskytter bagasjerommet mot skader og riper under lasting eller lossing. Tilgjengelig i Ebony, Lunar eller Espresso.
STYLING I KARBONFIBER

STYLING I KARBONFIBER

Flotte detaljer i karbonfiber av høy kvalitet med høyglanset finish. Tilgjengelig for sidespeil (avbildet), luftinntak på sidene, baklukelist, luftinntak på panseret, lameller på sideventilene, frontgrillramme og tåkelysring.
BARBOUR FOR LAND ROVER-KOLLEKSJON

BARBOUR FOR LAND ROVER-KOLLEKSJON

To ikoniske britiske merker, Land Rover og Barbour, lanserer kles- og tilbehørskolleksjon. Barbour for Land Rover-kolleksjonen personifiserer det aller beste ved britisk friluftsliv. En felles forståelse for hvordan stil og funksjonalitet jobber hånd i hånd har ført til en sofistikert og pålitelig kles- og tilbehørskolleksjon. Kolleksjonen er tilgjengelig hos Barbour-butikkene, Land Rover Experience Centres og Land Rover Shop.

FERIE MED DIN 4X4

FERIE MED DIN 4X4