REISE PÅ FØRSTE KLASSE
GÅ TIL OVERSIKT
Alle 4x4-ferier føles som en reise på første klasse med interiøret i denne eksklusive SUV-en fra Land Rover.
KOMFORTABLE SETER

Oppvarmede for- og bakseter i mykt, håndsydd skinn gjør setene i din Land Rover til en sann nytelse. Executive Class bakseter inkluderer elektrisk justering av hvilestilling, minnefunksjon og 3-trinns massasjefunksjon. Leveres som ekstrautstyr.

EKSTRA BEINPLASS

En Land Rover er en av de romsligste bilene på veien både for fører og passasjerer. Alle luksuriøse SUV-er fra Land Rover leveres med meget god beinplass, og Range Rover har 186 mm ekstra beinplass i baksetet som standard.

INNEBYGD TEKNOLOGI

Land Rovers InControl Connect leverer en rekke tjenester, inkludert apper, fjernstyring og Wi-Fi. InControl Apps gir tilgang til kontakter, media og kalender for en strømlinjeformet opplevelse. InControl Remote Premium lar deg finne bilen din via smarttelefonen, overvåke viktige funksjoner i bilen og fjernstyre klimakontrollen. Land Rover er utstyrt med Wi-Fi Hotspot for opptil åtte enheter, slik at både du og passasjerene er tilkoblet på lange kjøreturer.

UAVBRUTT UTSIKT

Panoramataket skaper en følelse av romslighet og gir mye bedre oversikt over naturen rundt deg. Førere er omringet av naturlig lys, mens passasjerene kan se opp på den blå himmelen på dagtid og stjernebildene om kvelden.

PERFEKT MILJØ

Koselig vinterkjøring og avkjølt sommerutflukt. Skap den perfekte atmosfæren på alle kjøreturer med stemningslys og 4-soners klimakontrollsystem (leveres som ekstrautstyr).

UTSØKT LYD

Med et Meridian Sound System i verdensklasse, vil du høre dine favorittsanger på en helt ny måte, som f.eks. innpust før høye toner, rytmisk oscillering med gitarpedalen og den øredøvende stillhet når siste tone ebber ut før den plutselig blir brutt av voldsom applaus.

Meridian Surround Sound System er utstyrt med 11 høyttalere og basshøyttaler, radio, og CD-spiller, og er kompatibel med MP3-spiller.

INCONTROL TOUCH PRO MULTIMEDIASYSTEM

Helt nye InControl Touch Pro er det mest avanserte multimediasystemet fra Land Rover noensinne. Funksjonene inkluderer en intuitiv 10,2” berøringsskjerm, neste generasjon navigasjonssystem med trafikkdata i sanntid, intelligent stemmegjenkjenning og sømløs telefontilkobling. I tillegg kan du personliggjøre startskjermen. Dual View-systemet lar føreren og forsetepassasjeren vise forskjellig innhold på den 10” berøringsskjermen.

WhiteFire. Er et registrert varemerke som tilhører Unwired Technology LLC, og Land Rover bruker disse varemerkene under lisens.

UNDERHOLDNING FORAN OG BAK

Velg blant ekstrautstyr som Dual View berøringsskjerm som lar fører og forsetepassasjer se ulikt innhold på samme skjerm. Bakseteunderholdningssystemet er utstyrt med 8” eller 10,2” skjermer integrert i hodestøttene foran, slik at baksetepassasjerene kan se sine favorittfilmer, TV-programmer eller spille dataspill. Leveres som ekstrautstyr.

FERIE MED DIN 4X4
GÅ TIL OVERSIKT
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Land Rover online.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.