FERIE MED DIN 4X4

LAND ROVERS LIVSSTILSTILBEHØR OG KLASSELEDENDE TILHENGERVEKT GJØR 4X4-FERIEN TRYGGERE, ENKLERE OG MORSOMMERE ENN NOENSINNE.

SE FILMEN
GÅ TIL OVERSIKT

4X4 TIPS OM FERIEKJØRING

Les våre beste tips for å gjøre bilferien morsommere, tryggere og helt problemfri.

LES MER
SLIK MESTRER DU TERRENGKJØRING
Nå kan du mestre terrengkjøring med vår praktiske guide og få mest mulig ut av bilens terrengegenskaper med tips om kjøring i gjørme, kryssing av vassdrag og kjøring i sand.
FORSIKRING
God forsikringsdekning er viktig, spesielt hvis du kjører i terrenget. De fleste bilforsikringer dekker utenlandskjøring i opptil 14 dager, men undersøk med forsikringsselskapet ditt.
KLARGJØR SATELLITTNAVIGASJONSSYSTEMET
Bruker du satellittnavigasjon? Husk å oppdatere navigasjonssystemet med alle kart du trenger på reisen. Ta også med deg et veiatlas for sikkerhets skyld.
GJØR DEG KJENT MED LOKALE LOVER OG REGLER
Skal du på utenlandsferie? Visste du at det er ulovlig å kjøre bil med flip-flops i Tyskland, Frankrike og i Spania? Ulike land har ulike lover og regler om kjøring, og derfor er det viktig å gjøre seg kjent med lokale lover og regler før avreise.
FERIE MED STIL

Fra stigtrinn som skjules på undersiden av innstegslistene og børstet, rustfritt stål til karbonfiber av høy kvalitet. Reis med stil og gjør kjøreopplevelsen enda bedre med eksklusive oppgraderinger fra Land Rover.

LES MER
REISE PÅ FØRSTE KLASSE

Myke skinnseter, god beinplass og en lys og romslig kupé: en Land Rover gjør alle 4x4-ferier til en førsteklasses opplevelse. Se frem til neste ferieeventyr og nyt kjøreopplevelsen i din premium-SUV fra Land Rover.

LES MER
FERIE MED DIN 4X4

Land Rover gjør alle kjøreturer til en opplevelse. Bli inspirert til ditt neste 4x4-eventyr med våre sjekklister for ferietilbehør.

STRANDFERIE
Sett kursen mot kysten med surfebrett på taket og sommermusikk. Du kan alltid stole på din Land Rover enten du sleper båten til marinaen eller kjører langs den franske rivieraen.
LES MER
VINTERFERIE
En Land Rover passer både til enkel og utfordrende terrengkjøring. Opplev nordlyset eller kjør videre til neste sted. Alt på en dag.
LES MER
CAMPINGVOGNFERIE
Land Rover bygger noen av verdens kraftigste 4x4-biler, og de fleste modeller har en tilhengervekt på 3 500 kg. Discovery har vunnet «Tow Car of the Year» hele tre ganger. Du kan bare hekte på campingvognen, feste syklene på sykkelstativet og kjøre av gårde.
LES MER
CAMPINGFERIE
Padle kajakk i solen, spise middag rundt leirbålet og telle stjerner fra hengekøya. Lytt til instinktene dine i en Land Rover og nyt den neste terrengopplevelsen.
LES MER
TERRENGKJØRING I FERIEN
Over og under, gjennom, over og bortenfor. Med Land Rovers legendariske terrengegenskaper kan du overvinne selv den mest utfordrende topografien, og kjøre der ingen andre kommer seg frem.
LES MER
SYKKELFERIE
Stisykling mellom furutrærne eller et kappløp for å slå din personlige rekord: ta med deg sykkelen for å utforske nye horisonter med Land Rover.
LES MER
LAND ROVER EVENTYRREISE

Se noen av verdens mest ikoniske destinasjoner bak rattet på en Land Rover. Bestill din drømmereise med Abercrombie & Kent.

LES MER OM EVENTYRREISER
MINNEVERDIGE FERIER

Terrengkjøring som inspirerer deg til å prøve noe nytt i den neste ferien.

KJØR I UKJENT TERRENG
Vennene Faisal Binladen og Salman Sultan kjører i Den arabiske ørkenen med Land Rover Discovery, og følger den historiske Hejaz-jernbaneruten fra Madinah til Tabuk.
SE FILMEN
TA MED DEG FAMILIEN PÅ TUR
Roebuck-familien bytter ut sofaen med en Discovery Sport og tar med seg barna på et friluftseventyr for å se rovfuglene til Richard Cooper på Augill Castle.
SE FILMEN
SKYV GRENSENE
Land Rover-ambassadørene Monty Halls, Kenton Cool og Ben Saunders utfordrer hverandre med en aktivitetshelg i Reykjavik og opplever enestående friluftsliv på Island med Discovery Sport.
SE FILMEN
REALISER AMBISJONENE DINE
Syv land, 150 dager, 22 500 km: Det sørafrikanske paret Jeff Tyser og Kerryn Lee utforsker den sørafrikanske kysten bak rattet i sin pålitelige Land Rover Defender.
SE FILMEN
TOW ASSIST

En innovativ funksjon som forutser tilhengerens bane under rygging. Du kan også velge tilhengerbredden for å få nøyaktige hjelpelinjer og vise banen på infotainmentskjermen.

SE FILMEN
TOW HITCH ASSIST

Denne funksjonen gjør det enklere å koble på tilhenger. Grafikken på skjermen representerer kulen sammen med en hjelpelinje som viser bilens antatte bane.

SURROUND CAMERA SYSTEM

Surround Camera System består av fem kameraer som sitter på støtfangeren foran, undersiden av sidespeilene og håndtaket på bakluken, og sender en nær 360 graders visning rundt hele bilen til infotainmentskjermen.

SE FILMEN
DEN OPTIMALE 4X4-FERIEN
TERRENGKJØRING MED AIRSTREAM
Bilekspert Ben Samuelson utfordrer kjøreegenskapene sine på en 4 000 km lang reise til Arktis med Range Rover Sport Hybrid og en 2 500 kg Airstream campingvogn på slep.
SE FILMEN
ET HELGEEVENTYR
En familie reiser på en overlevelsestur i sin Land Rover Discovery Sport med bålbrenning, terrengkjøring og knivkunnskaper på menyen. Bli inspirert til ditt neste terrengeventyr.
SE FILMEN
AVSIDESLIGGENDE DALER
Elizabeth Gowing kjører i en Land Rover Discovery til en av Europas mest avsidesliggende daler i fjellandsbyen Theth i Nord-Albania.
SE FILMEN
REGISTRER DEG FOR Å MOTTA ALLE LAND ROVER-NYHETENE

Vi har endret terrengkjøring for alltid. Hold deg oppdatert om de siste Land Rover-nyhetene.

HOLD MEG INFORMERT
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Land Rover online.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.