TEKNOLOGIER

INFOTAINMENT

INCONTROL TOUCH

På S og SE modellene leverer InControl Touch et stort utvalg av informasjon og underholdning. Den intuitive InControl-teknologien gjør at du kan navigere til ditt bestemmelsesstedet, streame din favorittmusikk og spore opp bilen hvis den skulle bli stjålet. Det er bare å sette seg inn i bilen og nyte kjøreturen.

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro er neste generasjon infotainmentsystem som gir best mulig konnektivitet og underholdning i din helt nye Discovery. Den 10” HD berøringsskjermen på modellene HSE og HSE Luxury gir deg rask, smidig og direkte konnektivitet og informasjon. Systemet leverer enestående underholdning for deg og passasjerene med fantastisk visuell tilfredsstillelse og lydopplevelse, i tillegg til 10GB minne for lagring av HD-filmer eller ca. 2 000 sanger, samt USB og ladepunkter.

LYD

Du kan velge mellom fire ulike lydsystemer. Rover System har 6 høyttalere mens den andre versjonen har 10 høyttalere. Vi har også inngått et samarbeid med Meridian™ for å utvikle to avanserte systemer for den nye Discovery. 380 W-versjonen har 10 høyttalere mens 825 W Surround Sound-systemet har 16 høyttalere og en basshøyttaler.

INNOVASJON

INGENIUM MOTORER

Ingenium er vår nye generasjon motorer som er utformet for effektiv ytelse, raffinement og effektivitet, og inkluderer Si4 300PS Ingenium bensin. Den høytytende Sd4 Ingenium motoren med 240 hk leverer en perfekt kombinasjon av klasseledende ytelse og overlegne kjøreegenskaper i lav hastighet.

8-TRINNS AUTOMAT

Alle bensin- og dieselmotorer i den nye Discovery er paret med en avansert, elektronisk styrt ZF 8-trinns automat som er fininnstilt av Land Rovers ingeniører for å kombinere myke girskift med superrask respons. Girskiftene er nesten umerkelige.

YTELSE

YTELSE PÅ VEIEN

Den helt nye Discovery er utviklet for å levere en trygg, komfortabel og engasjerende kjøreopplevelse for å gjøre kjøreturen til en lek. Den overlegne kjørekvaliteten er enda bedre med elektronisk servostyring, mens Corner Brake Control bidrar til å opprettholde stabiliteten under bremsing i svinger ved å modulere førerens genererte bremsetrykk.

LETT HJULOPPHENG

Dette hjulopphenget består av lette aluminiumskomponenter og er helt uavhengig med bred double wishbone foran og avansert multi-link layout bak.

EFFEKTIVE TEKNOLOGIER

Den helt nye Discovery er enda mer effektiv takket være innovasjoner som intelligent Stop/Start-teknologi, den nye Ingenium-motoren, bruken av lette materialer og bedre aerodynamikk. Biler utstyrt med Electronic Air Suspension senkes automatisk for å redusere luftmotstanden under kjøring.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Dynamic Stability Control (DSC) overvåker bilens dynamiske atferd og griper inn hvis systemet mener at bilen ikke reagerer på førerens handlinger. Dette bidrar til at den helt nye Discovery leverer tilkoblet, balansert og sikker kjøring. Dette er en bil du kan stole på uansett terreng.

EGENSKAPER

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All-Terrain Progress Control (ATPC) er et toppmoderne system (ekstrautstyr) som lar førere stille inn og opprettholde jevn hastighet under utfordrende forhold. Dette systemet fungerer i hastigheter mellom 2-30 km/t og bidrar til at man kan konsentrere seg om styringen og finne veien mellom hindringene.

WADE SENSING

Wade Sensing-funksjonen er ekstrautstyr og har en klasseledende vadedybde på 900 mm. Sensorene på sidespeilene gir føreren informasjon i sanntid om vanndybden i forhold til bilen og maksimal vadekapasitet via berøringsskjermen. Dette systemet er unikt på Land Rover-biler.

TERRAIN RESPONSE 2

Våre unike Terrain Response-systemer lar føreren optimalisere bilens motor, girkasse, midtdifferensial og chassis etter terrenget ved å velge kjøremodus. Terrain Response 2*-systemet (ekstrautstyr) forbedrer terrengegenskapene ved å overvåke kjøreforholdene og velger automatisk korrekt kjøremodus.

TOTRINNS FORDELINGSGIRKASSE

Med et ekstra sett med lavere gir vil dette systemet gi deg presis hastighet og kontroll under selv de mest krevende kjøreforhold. Den elektroniske midtdifferensialen i den totrinns fordelingsgirkassen leverer 50:50 momentfordeling mellom for- og bakakslene med mulighet for å låse akslene før bilen slurer

ELEKTRONISK LUFTFJÆRING

De overlegne kjøreegenskapene er ytterligere forbedret med den nyeste utgaven av Four Corner Electronic Air Suspension som gir svært god hjulartikulering og balanse. Den helt nye Discovery takler tøffe kjøreforhold og dette systemet holder bilen stabil uansett terreng. For optimal kjørekvalitet senkes/heves bilen sømløst etter behov.

TILBEHØR TIL HENGERFESTE

Med en slepekapasitet på 3 500 kg†† har den helt nye Discovery betydelig større kraft enn andre biler i sin klasse. Tilgjengelige funksjoner inkluderer elektrisk nedfellbart tilhengerfeste, Hitch og Load Assist, og et oppmålingssystem for kulebelastning som gjør trekking av tilhenger enda enklere.

STANDARD FØRERASSISTENTER

AUTONOM NØDBREMSING

Det autonome nødbremssystemet viser et lyssignal hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare med kjøretøy i hastigheter mellom 5–80 km/t samt fotgjengere mellom 5–60 km/t.

LANE KEEP ASSIST

Lane Keep Assist registrerer når bilen utilsiktet kjører ut av kjørefeltet og bruker rattet til å lede din Discovery tilbake midt i kjørefeltet.

PARKERINGSASSISTENT FORAN OG BAK

Gjør manøvreringen enda enklere. Kameraene viser bilen foran og bak og leverer lyd- og lyssignaler slik at det blir enklere og tryggere å parkere.

RYGGEKAMERA

Gir bedre oversikt under rygging. Linjene representerer din Discovery, og antatt bane vises på berøringsskjermen for å hjelpe deg ved parkering eller kjøring med tilhenger.

CRUISEKONTROLL OG HASTIGHETSBEGRENSER

Cruisekontroll med hastighetsbegrenser5 lar deg opprettholde nåværende hastighet uten å måtte bruke gasspedalen, noe som reduserer førertretthet. Hastighetsbegrenseren lar deg også forhåndsinnstille maks. hastighet.

PARK PACK

DRIVE PACK

FØRER ASSISTANS PAKKE

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

ACTIVITY KEY

Activity Key* (ekstrautstyr) gjør en aktiv livsstil enda enklere. Du kan ha Activity Key er et armbånd du kan bruke til å låse eller låse opp din Land Rover hvis du ikke ønsker å ha nøkkelen i lommen. Armbåndet er robust og helt vanntett slik at du kan ha det på selv under de mest ekstreme sportsaktiviteter.

INTELLIGENT NEDFELLING AV SETER

Den helt nye Discovery kan leveres med tre seterader (ekstrautstyr) med intelligent nedfelling av setene, noe som lar deg konfigurere andre og tredje seterad med brytere i bagasjerommet, på berøringsskjermen eller med vår InControl Remote app.

OPPVARMEDE SETER

Du kan se frem til en komfortabel kjøreopplevelse året rundt med oppvarmede seter (ekstrautstyr) på alle tre seterader, samt forseter og andre seterad med oppvarming og kjøling. Avhengig av hvilken modell du velger kan både fører og passasjerer stille inn ønsket temperatur uavhengig av hverandre via berøringsskjermen.

ELEKTRISK BERØRINGSFRI BAKLUKE

Den berøringsfrie bakluken** lar deg åpne og lukke bakluken fra utsiden av bilen uten å berøre selve bilen eller nøkkelen. Når nøkkelen registreres kan bakluken åpnes/lukkes ved å å vifte med foten under bilens bakende. En elektrisk drevet innvendig bakluke som fungerer som setebenk, lasteplattform, eller oppreist lastesett med sikringssystem er også tilgjengelig

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev