NYE RANGE ROVER BANEBRYTENDE INNOVASJON

NYE RANGE ROVER BANEBRYTENDE INNOVASJON
Range Rover har en rik historie med banebrytende innovasjon, og fortsetter å flytte grensene for høy presisjon og kvalitet.

DESIGN OG INNOVASJON

Vår moderne designvisjon muliggjøres ved å kombinere toppmoderne teknikk med intuitive teknologier.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Taklisten er lasersveiset for en sømløs finish som støtter vår designfilosofi. Innfelte detaljer skaper et solid designuttrykk og forbedrer den aerodynamiske ytelsen. Den avrundede kanten på døren møter glasset i en enkel, ren finish takket være den skjulte pyntelisten. Range Rovers digitale LED hovedlys har en bransjeledende mikroprosessor og 1,2 millioner mikrospeil. Disse kan fokusere på 16 objekter samtidig og redusere refleksjoner. Verdens første skjulte baklys som lyser opp, fremstår som levende røde LED-er i bruk og som en distinkt glanset svart grafikk når de ikke er i bruk.

KOMFORTABEL OG AVSLAPPENDE KUPÉ

Aktiv støydemping og sofistikert metallarkitektur gir en svært stille kupé.

KOMFORTABEL OG AVSLAPPENDE KUPÉ

Neste generasjons aktiv støydemping eliminerer uønsket støy, vibrasjoner og distraksjoner. Det reduserer den kognitive belastningen på fører og passasjerer og bidrar til at alle ankommer uthvilt til bestemmelsesstedet. Støydempende høyttalere på hodestøttene skaper unike, stillegående soner for optimalt raffinement i kupeen. Fire akselerometre og mikrofoner rundt Range Rover overvåker hjulvibrasjoner, dekkstøy og motorlyder, og genererer et signal som spilles av via de 35 hovedhøyttalerne. Tekniske forbedringer bidrar til 24 prosent forbedring av støyoverføringen selv før aktiv støydemping tas i bruk.

SØMLØS INTEGRERING

Moderne luksus krever avanserte funksjoner som er sømløst integrert og alltid oppdatert.

SØMLØS INTEGRERING

Avanserte funksjoner – inkludert Amazon Alexa, Remote Park Assist1og Pivi Pro2 infotainment er sømløst integrert og svært brukervennlig. Trådløse programvareoppdateringer betyr at nye Range Rover hele tiden utvikles, forbedres og holdes oppdatert.

ELEKTRIFISERENDE YTELSE

Range Rovers nye arkitektur danner grunnlaget for effektive drivlinjer, inkludert Plug-in hybrid. En helelektrisk Range Rover kommer i 2024, som vil lede oss mot en elektrisk fremtid.

ELEKTRIFISERENDE YTELSE

TRYGGERE KJØRETURER

75 %

113 km helelektrisk rekkevidde, noe som betyr at 75 prosent av daglig kjøring3 kan gjøres i helelektrisk modus.

REKKEVIDDE (OPPTIL)

113 KM **

WLTP. Forventet reell rekkevidde på opptil 88 km.

CO2 UTSLIPP (FRA)

18 G/KM **

Nyt nullutslipp i elbilmodus.

LADETID PÅ OFFENTLIGE LADESTASJONER

<60 MINS

Lader opptil 80 prosent på <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Modular Longitudinal Architecture (MLA-Flex) legger grunnlaget for komfort og raffinement på et helt nytt nivå.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Range Rovers nye strukturelle design balanserer vekt, styrke og stivhet. Nye MLA-Flex gir 50 prosent stivere karosseri og tekniske forbedringer, noe som bidrar til 24 prosent bedre støyoverføring. Range Rover er både robust, sofistikert og leverer førsteklasses kvalitet via toppmoderne teknikker med 260 000 virtuelle tester og 1,2 millioner km testing av prototyper.

FORTSETT EVENTYRET

HØYDEPUNKTER

HØYDEPUNKTER

Range Rover går foran med et godt eksempel.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modellutvalget.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.

**Se WLTP-tallene.

De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

1Tilgjengelig fra sommeren 2022.

2Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

3Forutsetter at bilen kun lades hjemme og er basert på anonymiserte eierdata fra Range Rover-kunder.

4Ladetidene varierer avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.