DEFENDER 130

TA EVENTYRET TIL NESTE NIVÅ

EKSTERIØRDESIGN

En umiddelbart gjenkjennelig silhuett som forsterkes av et flott designuttrykk. Defender 130 kombinerer form og funksjon for å oppnå imponerende tilstedeværelse.

IMPONERENDE TILSTEDEVÆRELSE

Med imponerende 5 358 mm avstand fra front til reservehjul er bilen umulig å overse. Bilens ekspansive design krever oppmerksomhet både i terrenget og på veien. Defender 130 er den optimale kombinasjonen av romslighet og kjøreegenskaper.

ROMSLIG FØLELSE

Et skyvbart panoramatak fyller de to første seteradene med naturlig lys, mens et ekstra glasstak, som er unikt for Defender 130, sikrer at passasjerene på tredje seterad har den samme autentiske Defender-opplevelsen som ellers i bilen.

EKSKLUSIVE DETALJER

Alt ved Defender 130 oser av selvtillit – fra holdningen til bilens minimalistiske og sofistikerte overflater. Deksel på reservehjulet i bilens farge bidrar til bilens gjennomførte og målbevisste designuttrykk.

INTERIØRDESIGN

Med en tredje seterad har Defender 130 klasseledende plass for opptil åtte passasjerer. Unike detaljer hever designet ytterligere.

DESIGNDETALJER

DESIGNDETALJER

Interiøret i Defender 130 er romslig og designet for å skape et praktisk, men allikevel eksklusivt interiør med blant annet Noble Chrome-detaljer og trefinér.
11,4" BERØRINGSSKJERM

11,4" BERØRINGSSKJERM

Utstyrt med en 11,4" berøringsskjerm. Den store skjermen og den økte lysstyrken til det buede glassgrensesnittet viser mer av veien foran når du navigerer.
LUKSURIØST SKINN

LUKSURIØST SKINN

Tilgjengelig med en rekke eksklusive skinninteriører, inkludert Vintage Tan og Light Oyster perforert Windsor skinn, som vil ta Defender 130-interiøret til et helt nytt nivå.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Få mest mulig ut av eventyret uansett hvor du reiser og hvem du reiser med.

PRAKTISK TREDJE SETERAD

Uansett hvor du sitter i Defender 130, er det ingen kompromisser når det gjelder komfort. Passasjerene på tredje seterad har klasseledende beinplass og setebredde, koppholdere, armlener og USB-C-ladeporter.
STANDARDUTSTYR

STANDARDUTSTYR

Defender 130 leveres med en rekke interiørdetaljer som standard for å støtte deg på reisen, slik som 11,4" berøringsskjerm, midtkonsoll, mattesett og luksuriøs bagasjeromsmatte.
4-SONERS KLIMAKONTROLL

4-SONERS KLIMAKONTROLL

3-soners klimakontroll tilbyr oppvarming og kjøling for alle tre sonene mens 4-soners klimakontroll gir uavhengig styring av alle tre seterader.
PRAKTISK LASTEPLASS

PRAKTISK LASTEPLASS

Selv med tre seterader har Defender 130 plass til bagasjen din. For ekstra bagasjeplass kan du legge ned tredje seterad og få et bagasjerom på hele 1 232* liter.

UTSTYRSPAKKER

Personliggjør Defender ytterligere med vårt utvalg av eksteriørpakker.

EXTERIOR PACKS

Defender 130 kan personliggjøres. Du kan velge mellom fire eksteriørpakker:
– Black Pack
– Bright Pack
– Extended Black Pack
– Extended Bright Pack

Bruk konfiguratoren til å bygge din perfekte Defender 130.
Design din egen

TILBEHØRSPAKKER

Ubegrensede muligheter. For å gjøre mest mulig ut av din verden, velg mellom de fire pakkene under.

EXPLORER PACK

EXPLORER PACK

Kjør din egen vei, uansett terreng. Defender med Explorer Pack trosser grensene og erobrer nye territorier.
ADVENTURE PACK

ADVENTURE PACK

Ta lidenskapene dine til nye territorier. Defender med Adventure Pack gjør det enda morsommere å forlate landeveien for å leke seg i terrenget.
COUNTRY PACK

COUNTRY PACK

Ta med de mest skitne støvlene. Defender med Country Pack behersker elementene og gjør hver kjøretur til en minneverdig opplevelse.
URBAN PACK

URBAN PACK

Overvinn betongjungelen. Defender med Urban Pack skiller seg ut i forstedene med eleganse, et selvsikkert designuttrykk og holdning.

HJELP MEG Å VELGE

Svar på tre raske spørsmål og finn din perfekte Defender og tilbehørspakke.
HJELP MEG Å VELGE

FORTSETT EVENTYRET

LAND ROVER DEFENDER MODELLER

LAND ROVER DEFENDER MODELLER

Se hele modellutvalget.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler.

*Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske.