PRIVATLEIE<br>RANGE ROVER VELAR PHEV

MÅNEDSLEIE FRA 8.590,- PR.MND, TOTALPRIS FRA 425.166,-*.

SE PRIVATLEIE
Range Rover Velar

DEN AVANTGARDISTISKE RANGE ROVEREN.
NÅ OGSÅ TILGJENGELIG SOM LADBAR HYBRID.

360° EKSTERIØR AV DENNE MODELLEN
UTFORSK PLUG-IN HYBRID

KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km
Helt ned til 152

DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) L/100 KM
Fra 5.8

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.
DESIGN
SE EKSTERIØRET
SE EKSTERIØRET

Range Rover Velar er vakkert balansert med optimaliserte proporsjoner. De stolte Range Rover-tradisjonene er lett gjenkjennelige: fra den formelle, kraftige fronten, til en flytende, kontinuerlig livlinje som ender opp i en flott, elegant og ikonisk bakende. 

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
INNFELLBARE DØRHÅNDTAK
INNFELLBARE DØRHÅNDTAK

Dørhåndtakene felles inn når de ikke er i bruk. Denne designdetaljen skaper rene og flotte linjer som forbedrer aerodynamikken og reduserer vindstøy.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SE INTERIØRET
SE INTERIØRET

La deg fascinere av Range Rover Velar. Interiørdetaljer inkluderer delt armhviler og materialer av høy kvalitet. 

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
VELG DIN MODELL
RANGE ROVER VELAR 
Range Rover Velar leder an innen minimalistisk design. En ren, elegant og særpreget bil med enestående og moderne utseende. Raffinert kraft og uanstrengt eleganse kombineres med utsøkte detaljer i dette enestående eksempelet på moderne bildesign. 
SE GALLERI
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC
Range Rover Velar R-Dynamic har et selvsikkert utseende med støtfangerdetaljer, luftinntak på panseret og sideventiler i Burnished Copper for et sofistikert og moderne utseende. Logo på panser, motiv på bakluke og grill i Shadow Atlas. 
SE GALLERI
RANGE ROVER VELAR LANDMARK EDITION 
Range Rover Velar er velkjent for sitt avantgardistiske utseende, og Range Rover Velar Landmark Edition tar dette et skritt videre. Med designfokuserte elementer som svarte eksteriørdetaljer, svarte 20" felger og svart kontrasttak er det vanskelig å ikke legge merke til denne bilen. 
SE GALLERI
TEKNOLOGI
PIVI OG PIVI PRO 

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

- 10" nedre berøringsskjerm
- DAB-radio  
- Nydesignet grensesnitt
- Apple CarPlay ® 1
- Android Auto ™ 2
- Remote3
 
Oppgrader til Pivi Pro4 og få det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ET BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3” interaktivt førerdisplay.
 
Head-up Display5 projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon via fargeskjermen.  

MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM 

Lytt til musikk i en ny dimensjon med ekstra høyttalere nøye plassert rundt om i kupéen, og som bruker Meridian Trifield 3D-teknologi til å skape en unik konsertlignende lydopplevelse. 

22 høyttalere og en tokanals basshøyttaler, 1 300 W forsterker.

Funksjoner: Digital lydbehandling, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, 3D Trifield. 

PROGRAMVAREOPPDATERINGER 
Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer6. Bilens infotainment-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.  
ONLINE PACK 
Online Pack7 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

- Ubegrenset strømming
- Værvarsling
- Synkronisering av nettkalender
WI-FI-AKTIVERING 
Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement8 slik at du kan bruke:  

- Valgfrie strømmetjenester
- Opptil 20 GB per måned
- Antenne for bedre tilkobling
- Flere tilkoblede enheter 
IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2.5-FILTER
NanoeTM-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret tiltrekke seg og fange opp fine partikler og luftbårne allergener fra uteluften, slik som PM2.5, støv og pollen.
YTELSE
LADBAR HYBRID

Vår ladbare hybrid (PHEV) er utstyrt med en 2,0 l 4WD bensinmotor med 300 hk og en elmotor med 104 hk. Kjør i parallellhybrid- eller elbilmodus. 

UTFORSK PLUG-IN HYBRID 
SE SPESIFIKASJONER
DRIVLINJER 
Alle motorene leverer dynamiske kjøreopplevelser som standard. Range Rover Velar er tilgjengelig som bensin, diesel eller ladbar hybrid. 
KJØREDYNAMIKK
8-trinns automat er fininnstilt av Land Rovers ingeniører, og kombinerer smidige girskift med superrask respons. Denne 8-trinns girkassen leverer sømløse girskift.
CONFIGURABLE DYNAMICS 
Lar deg optimalisere enten raffinementet og komforten eller bilens ytelse ved å justere girskift, styring, gasspedal og hjuloppheng. 
EGENSKAPER
FIREHJULSDRIFT
FIREHJULSDRIFT

All Terrain Progress Control er et toppmoderne system som lar deg stille inn og opprettholde jevn hastighet under utfordrende forhold som gjørme, vått gress, is, snø og grus.

TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Våre unike Terrain Response-systemer lar føreren optimalisere bilens motor, girkasse, midtdifferensial og chassis etter terrenget ved å velge kjøremodus. Terrain Response 2-systemet (ekstrautstyr) forbedrer terrengegenskapene ved å overvåke kjøreforholdene og velger automatisk korrekt kjøremodus.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control er et topp moderne system som lar deg stille og opprettholde en jevn hastighet under utfordrende forhold som gjørme, vått gress, is, snø og grusveier.

ALLSIDIGHET
5 SETER
5 SETER

834 liter


Konfigurasjonen gir 834 liter bagasjeplass og et utnyttbart volum på 513 liter.

4 SETER
4 SETER

1.182 liter


Med denne konfigurasjonen får du 1 182 liter bagasjeplass og et utnyttbart volum på 808 liter.

3 SETER
3 SETER

1.357 liter


Med 1.385 liter bagasjeplass lar denne setekonfigurasjonen deg ta med deg mye bagasje samtidig som du har plass til to passasjerer.

2 SETER
2 SETER

1.705 liter


Med nedfelte seter får du 1 705 liter bagasjeplass og et utnyttbart volum på 1 250 liter.

Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med VDA-godkjente massive blokker (200 x 50 x 100 mm) og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen. 

MATRIX LED HOVEDLYS 
Matrix LED hovedlys er en del av vårt teknologiutvalg, og er utstyrt med en adaptiv lysstråle som dimmes og tilpasses for å gi optimal sikt uten å blende motgående trafikk.
FØRERASSISTANSE
Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.
FIND OUT MORE
UTSTYRSPAKKER
Velg blant en rekke utstyrspakker for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre. 

- Blind Spot Assist Pack 
- Driver Assist Pack 
5-STJERNERS SIKKERHET
Range Rover Velar oppnådde 5 stjerner i Euro NCAP-testen, noe som bekrefter at dette er en av de sikreste bilene på markedet.
BYGG DIN EGEN

DEN AVANTGARDISTISKE RANGE ROVEREN.
Bruk konfiguratoren til å skape din perfekte Range Rover Evoque.

BYGG DIN EGEN

FORTSETT EVENTYRET

VELG DIN RANGE ROVER VELAR
Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier. 
VELG DIN MODELL
GALLERI
Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Range Rover Velar. Moderne og elegant.
SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPESIFIKASJONER
LAND ROVER GEAR - TILBEHØR
LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover Velar med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda mer elegant, tøffere og mer praktisk.

SE TILBEHØR
LAND ROVER-KOLLEKSJONEN
LAND ROVER-KOLLEKSJONEN

Vårt eksklusive utvalg av tilbehør er inspirert av bilene våre, og laget med erkebritisk eleganse.

LES MER
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

†Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.

Se WLTP-tallene

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.


1 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.
2 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.
3 Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.
4 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.
5 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.
6 Oppdateringer krever datatilkobling.
7 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.
8 Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden.


For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet.
HD-video vil øke databruken.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår.


Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde. Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.
Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.
NanoeTM er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.