PRIVATLEIE<br>RANGE ROVER EVOQUE PHEV

MÅNEDSLEIE FRA 4.990,- PR.MND., TOTALPRIS FRA 285.634,-*.

SE PRIVATLEIE
RANGE ROVER EVOQUE

TIME TO MAKE A STATEMENT.
NÅ OGSÅ TILGJENGELIG SOM LADBAR HYBRID.

360° EKSTERIØR AV DENNE MODELLEN
UTFORSK PLUG-IN HYBRID

KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km
Held ned til 43

DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) L/100 KM

Fra 1.9

DESIGN

UTFORSK <br> EKSTERIØRET
SE EKSTERIØRET

Fortsettelsen av vår designfilosofi. Range Rover Evoque, med sin særegne kupélignende silhuett, er en overbevisende etterfølger av kjøretøyet som fanget verdens hjerter.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
PANORAMATAK
PANORAMATAK

Panoramataket sørger for at naturlig lys flommer inn i kupeen for å skape en romsligere følelse i Range Rover Evoque. Velg fast eller skyvbart panoramatak i bilens farge, Grey2 eller Black kontrasttak.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
UTFORSK <br> INTERIØRET
SE INTERIØRET

Det selvsikre utseendet til Range Rover Evoque går også igjen i interiøret med Windsor-skinn, samt eksklusive Kvadrat ullblandinger og Eucalyptus-tekstiler.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
RANGE ROVER EVOQUE AND R-DYNAMIC
Range Rover Evoque er både minimalistisk og elegant. Range Rover Evoque R-Dynamic har et tøffere og mer sportslig design som fremhever bilens flotte utseende.
SE GALLERI
RANGE ROVER EVOQUE LAFAYETTE EDITION
Range Rover Evoque Lafayette Edition har en rekke utstyr, inkludert fast panoramatak i Nolita Grey kontrastfarge, opplyste innstegslister, ClearSight innvendig bakspeil3, slik at du kan følge med på hva som skjer bak deg, og Pivi Pro4 med en ekstra 10” nedre berøringsskjerm.
SE GALLERI
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
Range Rover Evoque Autobiography er basert på R-Dynamic HSE, og er utstyrt med Burnished Copper innskrift og 21” felger med støtfangere, sidelister og sidepaneler i Black.
SE GALLERI
VELG MODELL

INNEBYGD TEKNOLOGI

PIVI OG PIVI PRO

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

- 10" berøringsskjerm
- DAB-radio
- Nyutviklet grensesnitt
- Apple CarPlay® 5
- Android Auto™ 6
- Remote 7

Oppgrader til Pivi Pro4 og du får det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ET BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3” interaktivt førerdisplay.

Head-up Display8 projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

En engasjerende og autentisk konsertopplevelse. Fører og passasjerer omsluttes av det komplette lydbildet og klarheten fra en live konsert via en rekke høyttalere plassert foran, på sidene og bak.Alt er sømløst integrert med Trifield™-teknologi, slik at du kan sette deg tilbake, slappe helt av og nyte musikken.

14 høyttalere og en tokanals basshøyttaler, 650 W forsterker.

Funksjoner: Digital lydbehandling, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

PROGRAMVAREOPPDATERINGER
Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer9. Bilens infotainment-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.
ONLINE PACK
Online Pack10 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

- Ubegrenset strømming11
- Værvarsling
- Synkronisering av nettkalender
TRÅDLØS LADING
Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
IONSIERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER
Nanoe™-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

PÅ VEIEN OG I TERRENGET

FIREHJULSDRIFT (AWD)
FIREHJULSDRIFT (AWD)

En trygg kjøreopplevelse både på veien og i terrenget. På glatte underlag som gress og snø kan dreiemomentet balanseres mellom for- og bakhjulene for å optimalisere trekkraften.

TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Du kan optimalisere kjøreopplevelsen med din Range Rover Evoque ved hjelp av fem kjøremodus. Terrain Response 2 overvåker kjøreforholdene og tar dette prisbelønte systemet ett skritt videre ved å velge den beste egnede kjøremodusen for deg.

CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

Med ClearSight Ground View kan du effektivt se «gjennom» panseret og få oversikt fra flere vinkler, inkludert bilens understell og hjul mens du kjører. (Leveres som ekstrautstyr).

YTELSE

LADBAR HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid er utstyrt med både 1,5 l bensinmotor og en elmotor med en samlet motoreffekt på 309 hk. Kjør i parallellhybrid- eller elbilmodus.

UTFORSK PLUG-IN HYBRID
SE SPESIFIKASJONER
DRIVLINJER
Fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og eleganse – det finnes alltid en rekke motorer å velge mellom for Range Rover Evoque, inkludert ladbar hybrid.
ADAPTIVE DYNAMICS
Med Adaptive Dynamics, som velges via berøringsskjermen, leverer Range Rover Evoque enda bedre kontroll, optimale kjøreegenskaper og skarpere responsvillighet.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Configurable Dynamics2 lar deg konfigurere bilens gasspådrag, girskift, styring og fjæring etter dine kjørebehov. (Leveres som ekstrautstyr).

ALLSIDIGHET

5 SETER
5 SETER

591 literIndustristandarden for flytende volum gir mulighet for opptil 591 liter. Det er med andre ord god plass til deg og fire venner i bilen.

4 SETER
4 SETER

908 literLegg ned ett av baksetene og få ytterligere flytende volum på 908 liter. Dette gir deg muligheten til å pakke eventuelle ekstra bager du trenger med et utnyttbart volum på 746 liter.

3 SETER
3 SETER

1,066 literMed denne konfigurasjonen øker lastekapasiteten til 1 066 liter når du har med deg to ekstra passasjerer. Utnyttbart volum blir da 882 liter.

2 SETER
2 SETER

1,383 liter


Utnytt den tilgjengelige lasteplassen når du reiser med én passasjer, og få et flytende volum på 1,383 liter.

Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med massive blokker (200 x 50 x 100 mm) og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL
Det er første gang dette bakspeilet brukes i en Land Rover og er blant de mange innovative funksjonene som gjør Range Rover Evoque til en fornøyelse å kjøre. Denne teknologien gir uhindret sikt til veien bak deg, uavhengig av om det sitter passasjerer i baksetet eller det ligger gjenstander i lasterommet.
MATRIX LED HOVEDLYS
Som en del av vårt utvalg av innovative teknologier er bilen utstyrt med Matrix LED frontlys med signatur kjørelys og adaptiv lysstråle. Dette optimaliserer fjernlyset for å gi best mulig sikt, samtidig som det kaster en skygge foran møtende kjøretøy for hindre blending.
FØRERASSISTANSE
Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.
LES MER
SIKKERHET
ISOFIX og kollisjonsputer gir enda bedre sikkerhet. To ISOFIX-beslag for baby-/barneseter er festet på hver side av baksetene, og et omfattende kollisjonsputesystem med seks kollisjonsputer, inkludert fører og passasjer, brystkasse og sidevinduene, er standard for å beskytte alle i bilen.
BYGG DIN EGEN

Bruk konfiguratoren til å skape din perfekte Range Rover Evoque.

BYGG DIN EGEN
FORTSETT EVENTYRET
VELG MODELL RANGE ROVER EVOQUE
Du finner hele modellutvalget her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier.
VELG MODELL
GALLERI
Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Range Rover Evoque er utstyrt med enestående kjøreegenskaper.
SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPESIFIKASJONER
LAND ROVER TILBEHØR
LAND ROVER TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover Evoque med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda mer elegant, tøffere og mer praktisk.

FINN TILBEHØR
THE LAND ROVER COLLECTION
THE LAND ROVER COLLECTION

Vårt eksklusive utvalg av tilbehør er inspirert av bilene våre, og laget med erkebritisk eleganse.

LES MER
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2-utslipp og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene.
WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.


1 Skyvbart panoramatak vil redusere takhøyden både i for- og baksetet.

2 Leveres kun på Lafayette Edition.

3 Avhengig av lokale reguleringer. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst.

4 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

5 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

6 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

7 Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

8 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

9 Oppdateringer krever datatilkobling.

10 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

11 Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden.
For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

12 ClearSight Ground View er avhengig av 3D Surround Camera. Bildet er ikke levende. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale reguleringer.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres ved alle lokasjoner. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.


Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.


Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.