DISCOVERY SPORT

ALLSIDIG KOMPAKT-SUV.
NÅ OGSÅ TILGJENGELIG SOM LADBAR HYBRID.

360° EKSTERIØR AV DENNE MODELLEN
UTFORSK PLUG-IN HYBRID

KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km
Fra 46

DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) L/100 KM (mpg)
Fra 2.0

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
FINN EN FORHANDLER
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.
design
UTFORSK <br>EKSTERIØRET
SE EKSTERIØRET

Discovery Sport er en dristig tolkning av Discovery DNA.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
egenskaper
egenskaper

Tydelige konturer, perfekt balanserte proporsjoner og karakteristisk design kjennetegner Discovery Sport.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
UTFORSK <br> INTERIØRET
SE INTERIØRET

Med flotte interiørdetaljer kan du gjøre din Discovery Sport enda mer personlig. Tilgjengelig i fem forskjellige utførelser.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport er en dristig tolkning som fremhever bilens design. Enten du kjører i storbyjungelen eller i terrenget, sørger Discovery Sport for at ditt neste eventyr skjer med stil.
SE GALLERI
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R‑Dynamic er både tøff og sportslig. I tillegg til standardutstyret på Discovery Sport R‑Dynamic, er HSE-versjonen også utstyrt med 20" Style 5089 felger og forseter med 14‑veis elektrisk justering og førerminne.
SE GALLERI
P290 BLACK EDITION
For de som ønsker mer ytelse. Discovery Sport P290 Black Edition er utstyrt med en 2,0 liter bensinmotor og Active Driveline for optimaliserte kjøreegenskaper (Active Driveline leveres eksklusivt på P290).
SE GALLERI
VELG MODELL
allsidighet
5+2 SETER
5+2 SETER

157 literMed god plass til deg og seks venner, har bilen et flytende volum opptil 157* liter. Dette tilsvarer et utnyttbart volum på 115* liter, målt ved hjelp av massive blokker.


5 SETER
5 SETER

1179 literPakk med deg alt du trenger. Standardkonfigurasjon med fem seter gir et flytende volum på 1,179* liter, med en utnyttbart volum på 963* liter.

4 SETER
4 SETER

1302 literLegg ned ett av baksetene og få ytterligere flytende volum på 1,302* liter. Lar deg pakke alt du trenger til turen, og tilsvarer et utnyttbart volum på 1 085* liter.

3 SETER
3 SETER

1548 literReis med to venner uten at det går utover bagasjekapasiteten. Denne konfigurasjonen av Discovery Sport gir et flytende volum på 1,548* liter, med et utnyttbart volum på 1,330* liter.

2 SETER
2 SETER

1794 literMed baksetene nedfelt, kan du enkelt ta med større gjenstander. Oppbevaringskapasiteten øker til 1,794* liter. Utnyttbart volum blir da 1,574* liter.

Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med massive blokker (200 x 50 x 100 mm) og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL
Det er første gang dette bakspeilet brukes i en Land Rover og er blant de mange innovative funksjonene som gjør Discovry Sport til en fornøyelse å kjøre. Denne teknologien gir uhindret sikt til veien bak deg, uavhengig av om det sitter passasjerer i baksetet eller det ligger gjenstander i lasterommet.
ACTIVITY KEY
Kos deg med utendørsaktiviteter uten å ha med bilnøkkelen. Ekstrautstyret Activity Key armbåndet er robust og vanntett. La nøkkelen ligge igjen i bilen og bruk din Activity Key til å låse og låse opp Discovery Sport.
MATRIX LED HOVEDLYS
Matrix LED hovedlys er en del av vårt teknologiutvalg, og er utstyrt med en adaptiv lysstråle som dimmes og tilpasses for å gi optimal sikt uten å blende motgående trafikk.
FØRERASSISTANSE
Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.
LES MER
INNEBYGD TEKNOLOGI
PIVI OG PIVI PRO

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

- 10” berøringsskjerm
- DAB-radio
- Nyutviklet grensesnitt
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Remote4

Oppgrader til Pivi Pro5 og du får det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ETT BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3” interaktivt førerdisplay.


Head-up Display6 projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

En engasjerende og autentisk konsertopplevelse. Fører og passasjerer omsluttes av det komplette lydbildet og klarheten fra en live konsert via en rekke høyttalere plassert foran, på sidene og bak. Alt er sømløst integrert med TrifieldTM-teknologi, slik at du kan sette deg tilbake, slappe helt av og nyte musikken.

14 høyttalere og en tokanals basshøyttaler, 650 W forsterker.

Funksjoner: Digital lydbehandling, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

PROGRAMVAREOPPDATERINGER
Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer7. Bilens infotainment-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.
ONLINE PACK
Online Pack8 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

- Ubegrenset strømming
- Værvarsling
- Synkronisering av nettkalender
TRÅDLØS LADING
Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
IONSIERING AV LUFTEN I KUPEEN MED<br>PM2,5-FILTER
NanoeTM-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.
KJØREEGENSKAPER
FIREHJULSDRIFT (AWD)

Gjør deg selvsikker både på og av veien.
På glatte overflatter, som gress og snø, vil dreiemomentet balansere mellom for- og bakhjul for å sikre grepet.

TERRAIN RESPONSE 2
Du kan optimalisere kjøreopplevelsen med din Discovery Sport ved hjelp av fire kjøremoduser. Terrain Response 2 overvåker kjøreforholdene og tar dette prisbelønte systemet ett skritt videre ved å velge den best egnede kjøremodusen for deg.
VADING
Forbli selvsikker og spontan, selv når du kjører gjennom vann. Wade Sensing kan bistå når bilen skal krysse vannoverganger. Discovery Sport vil varsle deg om du nærmer deg bilen sin maksimale vadedybde.
TILHENGERVEKT
Discovery Sport leveres med tilhengervekt opptil 2 500 kg. Du kan også få montert et avtakbart tilhengerfeste eller et elektrisk, nedfellbart tilhengerfeste. Optimaliser bilens allsidighet ved å velge mellom last- og slepetilbehør.
CLEARSIGHT GROUND VIEW
Ideelt for offroadkjøring og ujevnt terreng. Med ClearSight Ground View9 kan du effektivt se «gjennom» panseret på Discovery Sport, inkludert understell og hjul, når du kjører.
ytelse
LADBAR HYBRID

Discovery Sport Plug‑in Hybrid er perfekt både for bykjøring og langturer med helelektrisk og utslippsfri kjøring, og kan lades via DC-hurtiglading.

UTFORSK PLUG-IN HYBRID
DRIVLINJER
Fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og eleganse – det finnes alltid en rekke motorer å velge mellom for Discovery Sport, inkludert ladbar hybrid.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Valgte egenskaper, som fjæring og styring, kan konfigureres individuelt via Discovery Sport sin berøringsskjerm til din personlige spesifikasjon.
ACTIVE DRIVELINE
Ved terrengkjøring, fører Active Driveline til bedre trekkraft, stabilitet og kontroll, også under utfordrende forhold. På veien forbedrer systemet kjøreegenskapene, og reduserer drivstofforbruket.
SE SPESIFIKASJONER
BYGG DIN EGEN

Allsidig kompakt-SUV. Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Land Rover Discovery Sport.

BYGG DIN EGEN
FORTSETT EVENTYRET
OPPLEV DISCOVERY SPORT
Du finner hele modellutvalget her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier.
VELG MODELL
GALLERI
Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Du kan ikke unngå å legge merke til Discovery Sport.
SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPECIFIKATIONER
LAND ROVER TILBEHØR
LAND ROVER EKSTRAUTSTYR - TILBEHØR

Elegant, tøff og praktisk: Personliggjør din Discovery Sport med utstyrspakker, ekstrautstyr og tilbehør for eksteriør og interiør.

UTFORSK TILBEHØR
LAND ROVER COLLECTION
LAND ROVER COLLECTION

Vårt eksklusive utvalg av tilbehør er inspirert av bilene våre, og laget med erkebritisk eleganse.

LES MER
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

†Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene.

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

*Tallet gjelder for nedfelte seter.

1 Avhengig av lokale reguleringer. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst.

2 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

3 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

4 Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

5 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

6 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

7 Oppdateringer krever datatilkobling.

8 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

9 ClearSight Ground View er avhengig av 3D Surround Camera. Bildet er ikke levende. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale reguleringer.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres ved alle lokasjoner. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.​​


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde. Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.