LAND ROVER KUNDELØFTE

Alle Land Rover-biler er utformet for uanstrengt kjøring i noen av verdens mest ugjestmilde terrenger. Dette betyr at vårt Approved Programme må overgå seg selv for å sikre at alle våre modeller fortsetter å oppfylle dette løftet uansett hvor de kjøres.

2-års ubegrenset kjørelengde/km eller 50000 km Approved Land Rover garanti

Denne garantien er spesialutviklet for Land Rovere under 5 år og med under 99,0000 kilometer på kjøpetidspunktet. Arbeidet utføres med originaldeler, godkjente verktøy og diagnoseutstyr av opplærte mekanikere fra Land Rover. Du fortjener det beste. Antall krav er ubegrenset inntil bilens pris, og garantien varer i minimum 2 år med ubegrenset kjørelengde. Dette er kun tilgjengelig via en autorisert Land Rover-forhandler.

Søk etter Approved


24/7 europeisk veihjelp i 24 måneder

Land Rover Assistance er opprettet for å gi deg ekstra trygghet og sømløse tjenester hvis du noengang skulle utsettes for et uhell. Din Land Rover vil bli hentet av Land Rover Assistance hvis det må gjøres en reparasjon som går på garantien. Bilen er dekket i hele garantiperioden med døgnåpen service. Også starthjelp hjemme, videre reiseopplegg, redningstjeneste eller overnatting, er inkludert.

*Utlån av bil gjelder ikke ved kollisjon, utforkjøringer eller liknende som ikke dekkes av garantien. 

Søk etter Approved

165 Multipunkt inspeksjon

Vi har en omfattende sjekkliste på 165 inspeksjonspunkter som skal vedlegges brevet. Dette sikrer at bilen din er i optimal elektrisk og mekanisk tilstand, og at karosseriet er helt strøkent. Ved hjelp av de nyeste teknologiene, verktøyene og diagnoseutstyret, kan våre mekanikere utføre disse kontrollene med den største nøyaktighet. Inspeksjonen inkluderer alltid lakk, interiør, full overhaling av motoren, veitest og en avsluttende inspeksjon før bilen overleveres personlig av én av våre Land Rover-mekanikere. Alle biler må bestå alle 165 sjekkpunkter før den blir en Approved Land Rover.

Søk etter Approved

Våre mekanikere

Det kreves en viss personlighet for å kunne levere profesjonaliteten, kunnskapen og øye for detaljer slik vi forventer. All overhaling foretas av Land Rover-autoriserte mekanikere med spesialverktøy, diagnoseutstyr og originaldeler fra Land Rover. Vi jobber alltid

Søk etter Approved

Veitest

Bilene gjennomfører en veitest der våre mekanikere vurderer de unike egenskapene til hver bil. Hjuloppheng, vibrasjon, bremsesystem, motoreffekt, girkasse og ni andre spesifikke områder overvåkes for å sikre optimal ytelse. Kort sagt betyr dette at din Approved Jaguar føles like levende som en nybil.

Søk etter Approved

Ekstern kontroll av kjørelengde og historikk

Historikken til hver enkelt bil gjennomgår en omfattende kontroll med markedsledende ekstern undersøkelse. Alle biler leveres med en ekstern, sertifisert kjørelengde og eiersertifikat for å sikre at bilen ikke har utestående gjeld, har blitt stjålet eller er avskrevet. Dette sikrer at du kjører trygt avgårde i visshet om at din nye Approved Land Rover har full historikk/servicehistorikk og leverer det du forventer.

Ekstern inspeksjon

For å opprettholde de høye standardene vi setter for oss selv og våre forhandlere, gjennomføres det en ekstern inspeksjon av våre tjenester, verksteder og personale. Denne inspeksjonen dekker alle aspekter ved Approved Programme fra kundens synspunkt, fra bilverkstedene til selve bilene. Ved å bruke et uavhengig organ som verifiserer våre standarder, kan vi alltid levere tjenester i henhold til slagordet «Above and Beyond».

Søk etter Approved

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker