TEKNOLOGI OG INNOVASJON

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

INTELLIGENT TEKNOLOGI OG INNOVASJON ER KJERNEN I ALT VI GJØR.

FREMTIDEN ER NÅ

Vi ansetter tusenvis av ingeniører og investerer mer i bilforskning og utvikling enn noe annet bilproduksjonsfirma i Storbritannia - og holder oss i forkant av bilindustrien.

ELEKTRIFISERING

ELEKTRIFISERING

Uten å gå på kompromiss med kapasitet, ytelse eller utseende, drives P400e Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) av vårt mest innovative drivverk med ekstremt lave CO₂-utslipp.
LETT ALUMINIUMSARKITEKTUR

LETT ALUMINIUMSARKITEKTUR

Lettere, sterkere og mer bærekraftig. Det innovative monocoque karosseriet gir enestående stivhet og raffinement og evnen til å takle utfordringene ved terrengkjøring.
INGENIUM-MOTORER

INGENIUM-MOTORER

Toppmoderne Ingenium-motorer er designet og utviklet for å optimalisere ytelse og bærekraft, samtidig som bileiernes driftskostnader reduseres.
DREIEMOMENT VED BREMSING

DREIEMOMENT VED BREMSING

Leverer en kontrollert og responsiv sving med Intelligent Driveline Dynamics. Sammen balanserer de fordelingen av dreiemoment mellom hjulene, for en klar og sikker kontakt med underlaget.
INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Vårt utvalg av InControl-tjenester og apper kobler deg sømløst og sikkert til din Land Rover og omverdenen. Infotainmentsystemet inkluderer Touch Pro Duo, vårt mest avanserte innebygde underholdningssystem.
PIXEL-LASER LED FRONTLYKTER

PIXEL-LASER LED FRONTLYKTER

Pixel-laser LED frontlykter med signatur kjørelys, bruker laser teknologi for å gi fem ganger så høy luminans enn standard LED -lys og gir klart syn over en halv kilometer frem.
TERRAIN RESPONSE

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response justerer bilen din for å aktivere de optimale innstillingene for alle type kjøreforhold satt av føreren. Systemet optimaliserer deretter trekkraften, smidigheten og kontrollen automatisk for å tilpasse seg terrenget best mulig.
AUTONOME BILER

AUTONOME BILER

Land Rover utvikler for øyeblikket autonome førerfokuserte egenskaper, inkludert Remote Control til Range Rover Sport, slik at føreren kan styre, akselerere og bremse fra utsiden av bilen via smarttelefonen.