TRYGGHET & SIKKERHET

TRYGGHET & SIKKERHET

INGENTING ER VIKTIGERE FOR OSS ENN SIKKERHETEN TIL FØRERE OG PASSASJERER

TOPP BESKYTTELSE

Fra vår lette aluminiumsarkitektur og omfattende kollisjonsputesystem, til våre avanserte førerassistansesystemer (ADAS) – en Land Rover utviklet for å beskytte deg på alle kjøreturer. Mens de nyeste innovasjonene innen bilsikkerhet gir deg ekstra trygghet.

LAND ROVER FØRERASSISTANSE

Vi har utviklet en rekke intuitive teknologier som forbedrer kjøreopplevelsen, og gjør den både tryggere, smidigere og mer underholdende.

AUTONOM NØDBREMSING

AUTONOM NØDBREMSING

Hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare mellom 5–80 km/t, blir du varslet slik at du har tid til å reagere. Hvis du ikke reagerer, vil systemet automatisk bruke bremsene.
LANE KEEP ASSIST

LANE KEEP ASSIST

Lane Keep Assist registrerer når bilen utilsiktet beveger seg ut av kjørefeltet, og styrer din Range Rover Velar riktig i kjørefeltet.
ADAPTIVE CRUISEKONTROLL

ADAPTIVE CRUISEKONTROLL

Adaptiv cruisekontroll gjør langkjøring og køkjøring enklere ved å opprettholde forhåndsinnstilt avstand og hastighet til bilen foran.
PARK ASSIST

PARK ASSIST

Park Assist bistår deg med å styre Land Rover både inn og ut av parallelle og vinkelrette parkeringsplasser. I tillegg vil grafikk i displayet og varsler hjelpe deg med å manøvrere bilen.
BLIND SPOT MONITOR

BLIND SPOT MONITOR

Blind Spot Monitor varsler deg raskt hvis bilen din registrerer et annet kjøretøy i eller som nærmer seg blindsonen.
360° PARKERINGSHJELP

360° PARKERINGSHJELP

360° Parketringshjelp gir deg tryggheten til å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser. Den gir både lyd og visuell tilbakemelding for å indikere nærhet til hindringer mens du parkerer.