SVR – SPENNENDE, SPORTSLIG YTELSE

RANGE ROVER SPORT SVR TAR LUKSUS OG YTELSE TIL NYE HØYDER MED NERVEPIRRENDE KJØREEGENSKAPER OG KRAFT BÅDE PÅ VEIEN OG I TERRENGET.

LES MER OM SVR

Range Rover Sport SVR leverer rå kraft fra en V8-motor med 575 hk. Ytelse under alle forhold er elektrifiserende.

MICHAEL VAN DER SANDE.

MANAGING DIRECTOR – SPECIAL OPERATIONS

VÅRT DNA

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – ENESTÅENDE LUKSUS
SVAutobiographymed sitt luksuriøse design, premium detaljer og overlegne komfort, skaper en kjøreopplevelse uten sidestykke.
LES MER OM <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> BILENE
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS.
Luksus, ytelse og kapasitet på et helt nytt nivå skaper unike Land Rovere.
LES MER OM SVO-BILENE
CHASSIS
Lette felger gir økt ytelse mens det fininnstilte hjulopphenget, demper- og styringssystemene sørger for bedre presisjon og spennende kjøreopplevelser.
ACTIVE EXHAUST SYSTEM
Active Exhaust System består av totrinns Active Exhaust med elektronisk styrte ventiler som leverer det særpregede lydbildet. Dette eksossystemet kompletteres med fire eksklusive eksosrør på SVR som standard.
EKSTERIØR DESIGN
Eksteriøret på SVR er fremhevet av et unikt panserdesign i karbonfiber som enten kan spesifiseres i bilens farge eller i Gloss Black Carbon Fibre. Den muskuløse holdningen kompletteres med et grillgitter med SVR-logo og nye luftinntak i Narvik Black. Utseendet kompletteres med Pixel LED hovedlys og særpregede signatur kjørelys.
SVR PERFORMANCE-SETER
De nye og lette SVR Performance-setene i Windsor skinn leverer overlegen støtte med optimal kontroll, oppvarming som standard og kjøling som ekstrautstyr. Disse slanke setene er tilgjengelig i fire fargekombinasjoner og Cut Diamond-perforering og trykt SVR-logo på hodestøtten.
SVR-BILER

SVO-bilene er ikke bare spesialbygd med originaldeler fra Land Rover, men har også full produsentgaranti som garanterer kvaliteten i mange år fremover.

RANGE ROVER SPORT SVR

Med Land Rover-utviklet aluminiumskarosseri, er Range Rover Sport SVR bygget på en sterk og robust struktur, samtidig som bilens lette arkitektur gir bedre ytelse. Bilen er selvsikker og kontrollert og krever å bli kjørt.

SE DENNE MODELLEN
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover-forhandler.
KONTAKT OSS
Les mer om Special Vehicle Operations i Norge.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.