RANGE ROVER SENTINEL.

SIKKERHET UNDER OVERFLATEN.

SE FILMEN
L6ERQib4Sb0

Range Rover Sentinel har elegansen, raffinementet og terrengegenskapene du forventer fra en Range Rover. Men under overflaten er den helt unik.

Dette er en Range Rover som er komfortabel med ekstremkjøring. Dette er en pansret bil utviklet av vårt Special Vehicle Operations-team for å levere høy sikkerhet og beskyttelse mot angrep.

SIKKERHET UNDER OVERFLATEN
PANSRET GLASS
Farer kan lure rundt hvert hjørne, og det lønner seg å være forberedt. Range Rover Sentinel utstyrt med pansret glass i henhold til den europeiske standarden VPAM BRV 2009 VR8 og PAS 300 for å beskytte både passasjerer og fører.
BESKYTTELSESCELLE
Den sertifiserte beskyttelsescellen er utviklet for å oppfylle de strenge bilstandardene VPAM BRV 2009 VR8, PAS 300 og ERV 2010, og sørger for at passasjerene er trygge under farlige situasjoner.
SPRENGNINGSSIKKERT TAK OG GULV
Beskyttelsescellen i Range Rover Sentinel er også utstyrt med sprengningssikkert tak og gulv. Bilen tåler sprengninger i henhold til ERV 2010 og PAS 300, og leverer et høyt beskyttelsesnivå mot angrep fra flere kanter.
RUN-FLAT SYSTEM
Å beskytte seg mot ekstreme trusler i høy hastighet er ikke lenger en utfordring takket være en spesialkonstruksjon som gjør det mulig å kjøre med dekkene også uten lufttrykk. Systemet er testet for kjøring i opptil 50 km i 80 km/t.
SERTIFISERT BESKYTTELSE MOT EKSPLOSIVER
Range Rover Sentinel er utviklet for å motstå moderne og ukonvensjonelle former for angrep. Dette inkluderer beskyttelse mot eksplosiver og sprengstoff. Range Rover Sentinel er testet etter standarden STANAG 4569 der det ble plassert en kraftig mine ved siden av bilen og bak forhjulet.
NØDUTGANG
I nødsituasjoner kan passasjerene komme seg raskt og sikkert ut av Range Rover Sentinel via det pansrede panelet. Det er plassert i bagasjerommet slik at passasjerene kan komme seg ut av bilen selv om dørene er ubrukelige.
EN EKTE RANGE ROVER

Til tross for det høye sikkerhetsnivået opprettholder Range Rover Sentinel både luksusen og de enestående kjøreegenskapene på vei og i terrenget som forventes av en Range Rover.

ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER

I farlige situasjoner er evnen til å flykte like viktig som evnen til å slåss. Derfor er Range Rover Sentinel utstyrt med en Supercharged V8 bensinmotor som er kraftig nok til å kjøre fra forfølgerne.

Som en ekte Range Rover er kryssing av vassdrag, bratte bakker og utfordrende terreng en enkel jobb, noe som åpner opp for en rekke uvanlige fluktruter*.

Chassis, hjuloppheng og bremsesystemer er oppgradert for å gi plass til flere sikkerhetsfunksjoner. Bilen er godkjent etter European Whole Vehicle Type Approval (EWVTA) og testet etter PAS301-standarden for pansrede sivilbiler.

SE FILMEN
AVSLAPPENDE KUPÉ

Interiøret i Range Rover Sentinel er like raffinert som på den eksklusive Range Rover Autobiography. Skinnseter av høy kvalitet, flott trefinér og solid aluminium skaper et av de mest luksuriøse interiørene noensinne i en Range Rover.

På utsiden ser Range Rover Sentinel ut som en hvilken som helst annen elegant og sofistikert luksusbil.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS.

Range Rover Sentinel er ikke den eneste bilen som er oppgradert av vårt enestående Special Vehicle Operations-team.

UTFORSKE SV
TA KONTAKT MED VÅRT SALGSTEAM FOR PANSREDE KJØRETØY

Ta kontakt med vårt dedikerte team for spørsmål om pansrede kjøretøy.

Telefon: +44 (0) 1920 885126.

E-post: [email protected]

FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover-forhandler.
KONTAKT OSS
Les mer om Special Vehicle Operations i Norge.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.

** Maksimal vadedybde – 850 mm.

*** Vi anbefaler ikke kjøring i myk sand med Range Rover Sentinel. Vi anbefaler at førere gjennomfører kjøreopplæring via Land Rover Driving Experience-nettverket for å lære mer om bilens terrengegenskaper. For mer informasjon, ta kontakt med Land Rovers salgsteam for pansrede kjøretøy.