PIVI OG PIVI PRO SUPPORT

SLIK BRUKER DU DET NYE LAND ROVER-INFOTAINMENTSYSTEMET OG TILKOBLEDE TJENESTER.

SE FILMEN
TIL TOPPEN
SIM-KORT
#component-4
KOM I GANG
#component-6
KOBLE TIL KONTOER OG ENHETER
#component-8
VANLIGE SPØRSMÅL
#component-12
SLIK BRUKER DU PIVI, PIVI PRO OG TILKOBLEDE TJENESTER
ABONNEMENT

Med et gyldig abonnement, gir Pivi Pro1 og Online Pack2 deg alle de dataene du trenger for en enda mer tilkoblet reise. Det første 1-års abonnementet på Online Pack2 og det treårige abonnementet på Connected Navigation Pro1 gir deg tilgang til alt du måtte ønske på reisen. Gled deg over ubegrenset streaming av Online Media Music2 og Live Apps med 4G-tilkobling.

KOM I GANG
OPPSETT AV INCONTROL

Aktiver Land Rovers tilkoblede tjenester og abonnementer ved å sette opp og koble til en InControl-konto. Besøk My Land Rover InControl-nettstedet for å opprette en konto, eller klikk på lenken i e-postmeldingen fra din forhandler. Når du har opprettet og bekreftet kontoen din, følger du instruksjonene på skjermen og kobler din Land Rover til kontoen din.

FØLG OPPSTARTSVEIVISEREN

Oppstartsveiviseren lar deg enkelt konfigurere og konfigurere Pivi- og Pivi Pro1-infotainmentsystemene, inkludert sammenkobling av telefoner med systemet og innstilling av radiofavoritter.


Hvis bilen din er utstyrt med Pivi Pro1, vil du ved første gangs bruk av bilen kunne opprette en profil som er koblet til InControl-kontoen din, noe som gir deg tilgang til en rekke andre tilkoblede tjenester og apper.

KOBLE TIL KONTOER OG ENHETER
KOBLE TIL KONTOENE DINE
Få mest mulig ut av Online Pack2 ved å koble til InControl-kontoen din, slik at du kan bla gjennom og koble til innhold og tjenester fra tredjeparter. Fra appskuffen i Pivi Pro velger du ikonet «Koble til kontoer» og søker etter appen du vil koble til. Du kan enten skanne QR-koden med smarttelefonen eller velge «Send meg e-post» for å sende en lenke til innloggingssiden til e-postadressen din.

Når du er tilkoblet, kan du umiddelbart begynne å bruke tjenesten i bilen. Tilknyttede tjenester vises som et ikon i appskuffen, som en mediekilde i mediespilleren eller som en aktiv kalender i Agenda-appen.
KOBLE TIL SMARTTELEFONEN
Med Smartphone Pack kan du bruke appene dine trygt og praktisk via Pivi og Pivi Pro1 ved hjelp av:

Apple CarPlay® 3
Android AutoTM 4

For Apple CarPlay® 3, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av iOS installert og Siri ® aktivert på iPhone. For Android AutoTM 4, må du sørge for at du har den nyeste Android Auto-appen installert og Google stemmeassistent aktivert på Google-enheten din. Koble enheten til grensesnittpanelet i oppbevaringsrommet i midtkonsollen med en sertifisert USB-kabel.
INCONTROL REMOTE APP

Du kan laste ned og logge inn på InControl Remote App5 med kontoopplysningene dine, slik at du har muligheten til å interagere med bilen via fjernstyring uansett hvor du befinner deg. InControl Remote App5 er gratis å laste ned og tilgjengelig både for Apple- og Android-enheter. Last ned den nyeste versjonen ved å søke etter «Remote App» i AppStore eller Google Play Store.

iGUIDE

IGuide-appen er en virtuell guide og digital eierhåndbok som gjør det enkelt for deg å finne og forstå de viktigste funksjonene og kontrollene i din nye Land Rover og InControl-appen - alt er tilgjengelig via mobilenheten, slik at du alltid kan finne svar på alle spørsmål du måtte ha. Søk etter «Land Rover iGuide» i AppStore eller Google Play Store for å laste ned appen.

TRÅDLØSE PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Land Rovers innovative teknologi sikrer at bilen din er oppdatert gjennom trådløse programvareoppdateringer. Automatiske nedlastinger og planlagte installasjoner sørger for at din alltid er Land Rover klar for nye eventyr.

LES MER
VANLIGE SPØRSMÅL
SE MER
HVORDAN OPPDATERER JEG KART I NAVIGASJONSSYSTEMET?
Så lenge du har et aktivt tilkoblet navigasjonsabonnement1, oppdateres kartene automatisk. Et tilkoblet navigasjonsabonnement er vanligvis inkludert i den innledende garantiperioden. Fornyelse av abonnementet tillater fortsatt automatiske kartoppdateringer.
HVOR MANGE BLUETOOTH-ENHETER KAN TILKOBLES ELLER PARKOBLES?
Totalt 10 Bluetooth-enheter kan parkobles, og to enheter kan parkobles samtidig. Dette gjelder både for telefoner og medieenheter. Den første enheten som parkobles med Pivi/Pivi Pro1 blir valgt som primærenhet. Dette kan endres i innstillingene ved å gå til Innstillinger > Alle > Tilkobling > Bluetooth > og klikke på enheten du vil endre.
HVORDAN FORNYER JEG INCONTROL SERVICES?
Når InControl-tjenestene er i ferd med å utløpe, vil du motta en e-post med en lenke der du kan fornye InControl-tjenestene. Hvis du ikke har mottatt denne e-posten, eller hvis lenken er utløpt, kan du ta kontakt med kundeservice.
HVORDAN FJERNER JEG PERSONOPPLYSNINGENE MINE?
Før du selger bilen, må du slette kjøretøydata fra InControl-kontoen din. Logg inn på InControl-portalen, velg «Kjøretøyinnstilling» til høyre og deretter «Fjern kjøretøy»-menyen. Klikk på «Fjern kjøretøy» for å fjerne alle kjøretøydata fra InControl-kontoen din. Du vil bli bedt om å angi passordet for InControl-kontoen din. I Pivi/Pivi Pro1 går du til Innstillinger > Alle > Profilinnstillinger for å velge profilen du vil slette. Ta kontakt med forhandleren hvis du nylig har kjøpt en bruktbil.
MÅ JEG KJØPE ET SIM-KORT FOR MOBILDATA?
Nei, bilen leveres med et innebygd SIM-kort som tillater bruk av:

1.    Navigasjonssystemets tilkoblede funksjoner/tjenester1
2.    Wi-Fi Hotspot6
3.    Online Pack-funksjoner/tjenester2

Disse tjenestene krever et gyldig abonnement. Mobildata er inkludert i abonnementet, så det kreves ingen ekstra kontrakter eller SIM-kort så lenge abonnementet er løpende.
HVORDAN VELGER JEG EN ANNEN KARTVISNING I DET VIRTUELLE INSTRUMENTPANELET?
Du kan endre oppsettet av det interaktive førerdisplayet via betjeningsknappene på rattet. Andre preferanser for førerdisplayet kan også være tilgjengelig, avhengig av bilen. Du får tilgang til disse via Pivi Pro-innstillinger > Navigasjon > Førerdisplay.
HVA GJØR JEG NÅ?
MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSTED
Logg inn på InControl-kontoen din.
LES MER OM INCONTROL
LES MER OM NYE DEFENDER
Svært kapabel, forberedt på alt.
LES MER OM DENNE BILEN
VILKÅR
Les mer om vilkår og betingelser for Land Rover Pivi.
KONTAKT OSS
Ta kontakt med Land Rover for alle henvendelser.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

1Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

2Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Standard 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

3Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

4Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til www.android.com/auto/ for mer informasjon.

5Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play Store.

6Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden.