RUGBY

Land Rover har sponset rugby i over 20 år, fra grasroten til de aller beste innen idrettsgrenen

Vårt verdensomspennende samarbeid inkluderer sponsing av de beste lagene i Frankrike, Australia, Sør-Afrika og England, og under Rugby World Cup 2015.

Rugby World Cup 2015

Æren av å få løfte det mest prestisjetunge trofeet innen rugby-sporten, Webb Ellis Cup, er noe som er noen få forunt. Som Worldwide Partner of Rugby World Cup 2015 bygger Land Rover nå videre på suksessen fra sitt samarbeid under turneringen på New Zealand i 2011. Den største turneringen innen rugby-sporten, Rugby World Cup, er det tredje største sportsarrangementet i verden og rugby-sportens globale turnering. Land Rover er svært stolte over å være en av sponsorene under denne turneringen samtidig som de også fortsetter sponsingen på grasrotnivå.

Rugby World Cup Trophy Tour

Mens spenningen bygger seg opp til en av de mest prestisjetunge turneringene innen rugby-sporten vil Land Rover også sponse Rugby World Cup Trophy Tour. Som den aller første turneen i sitt slag vil Webb Ellis Cup, toppturneringen innen rugby-sporten, avgjøres på 15 destinasjoner rundt om i verden for å bygge opp spenningen til Rugby World Cup 2015 i England. Rugby World Cup er et globalt arrangement og Land Rovers «Least Driven Path»-aktivitet under turneen vil skape forventninger til turneringen ved å kjøre til noen av de mer fjerntliggende stedene på planeten. På disse stedene har man aldri hatt muligheten til å være til stede og føle på spenningen under den ikoniske turneringen, men med Land Rovers terrengkjøretøy vil vi nå gjøre dette mulig.

British and Irish Lions

British and Irish Lions er et av verdens eldste sportsarrangementer og en lang tradisjon der de beste rugbyspillerne på den nordlige halvkule spiller mot de beste fra den sydlige halvkule. Hos spillerne fra de fire store rugbyrivalene, England, Skottland, Wales og Irland, som spiller mot de de beste lagene på den sydlige halvkule, er dette en ærefull og uforglemmelig opplevelse. Land Rover er stolte over å være med på arrangementet som viser frem det aller beste innen rugby-sporten.

Lawrence Dallaglio

Som tidligere vinner av Rugby World Cup og kaptein både for British and Irish Lion og England har Lawrence Dallaglio spilt på toppnivå i nesten 20 år. Få kan måle seg med antall utmerkelser den kraftige spilleren med nr. 8 på ryggen har mottatt i løpet av sin aktive karriere, noe som også inkluderer åtte ligatitler, to Heineken Cup (Europacup) titler, fire seksnasjonerstitler og tre Lion-turneer. Han avsluttet karrieren som angrepsspilleren med nest flest engelske landskamper gjennom tidene, og han ble belønnet med den britiske ridderordenen OBE for sine tjenester i idretten under Dronningens Birthday Honours i 2008. Land Rover er stolte over å dele Lawrences lidenskap og engasjement innen rugby-sporten.BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker