SPONSING

LAND ROVER SPONSER INVICTUS GAMES

Jaguar Land Rover var partner for Invictus Games for «sårede soldater», en idé fra HRH Prins Harry. Tretten nasjoner sendte team for å konkurrere i ni ulike idretter, inkludert sykkelritt, innendørs roing og bueskyting på steder i og rundt London. 

CAROLYNE DUFLEY, 32, YORKSHIRE

Carolyne, en Royal Logistics Corp-veteran med 15 års fartstid, hadde reist rundt i Irak og Afghanistan før hun fikk en ryggproblemer under judotrening. Hun ga Invictus Games æren for å gi henne fokus og et springbrett til å overvinne smertene og bevegelseshemmingen som skaden hadde påført henne. 

JONATHAN LE GALLOUDEC, 33, WESTBURY

Legene fortalte Lance Corporal Jonathan at han aldri kunne gå igjen etter at han ble skutt i ryggraden under tjeneste i Basra i 2007. «Frenchie» nektet å godta et liv i rullestol og hans utrolige stahet og besluttsomhet gjorde at han kunne klatre opp Everest i 2011. Han sier at han ser frem til konkurransene i Invictus Games.

DAVE SCOTT, 52, LANGHOLM

David, en pensjonert major, ble truffet i beinet av granatsplinter under tjeneste i Bosnia i 1993. Tre kneproteser og 21 operasjoner senere valgte han å amputere i 2009. «Scotty» sier at å konkurrere i Invictus vil være det samme som å delta i hans eget Commonwealth Games.

SEILING

Seilsporten utvikler enestående mennesker som takler utfordrende værforhold med intelligens og mot. Land Rover har sponset denne spennende idrettsgrenen siden 1988, og sponser i dag både Extreme Sailing SeriesTM og Red Bull Extreme Sailing Team. 

EKSTREMSEILING

Med seriøs konkurranse og et spennende arrangement var Extreme Sailing SeriesTM det første steget tilbake til seiling for Land Rover som Series Main Partner i 2013. En ideell match ifølge Mark Cameron, Global Experiential Director: «Vi lager ikke «vanlige» biler lenger, og det samme gjelder for katamaraner med høy ytelse som heller ikke er en «vanlig» båt.»

RED BULL EXTREME SAILING TEAM

Med en toppmoderne flerskroget båt deltar Red Bull Extreme Sailing Team i spennende konkurranser over hele verden. Båtens kaptein er den dobbelte OL-vinneren Roman Hagara. Som Official Vehicle Partner leverer Land Rover flere biler som transporterer team og utstyr når de konkurrerer om Extreme Sailing SeriesTM-tittelen. 

RUGBY

Land Rover har sponset rugby i over 20 år, fra grasroten til de aller beste innen idrettsgrenen. Vårt verdensomspennende samarbeid inkluderer sponsing av de beste lagene i Frankrike, Australia, Sør-Afrika, England og Rugby World Cup 2015. 

LES ARTIKKELEN

HESTESPORT

Hestesport handler om dyktighet, mot, kraft og samarbeid. Land Rover har sponset de beste konkurransene og rytterne i flere tiår. Vår globale sponsing inkluderer Alltech FEI World Equestrian Games 2014, omfatter med åtte disipliner, samt British Polo Day-serien som viser frem britisk luksus og tradisjon over hele verden.

LES ARTIKKELEN

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker