ALLTID EVENTYRLYSTEN

Våre erfarne førerinstruktører vil vise deg hvordan du mestrer iskjøring. Instruktørenes kompetanse og erfaring har vært viktig i utviklingen av våre øvelser, inkludert Drift Circle, Figure of Eight, en rekke testbaner og Off-Road Trail. Sammen med disse ekspertene vil du lære det du trenger for å mestre iskjøring.

UTVALGET

Vær blant de første til å kjøre våre nyeste modeller i et unikt miljø. Du vil kjøre de dynamiske modellene Range Rover Sport, Jaguar F-TYPE og Jaguar F-PACE. Vårt Ice Academy ligger på en gjenfrosset innsjø med baner som er spesialutviklet for å gi deg muligheten til å oppleve det fulle potensialet av hver bil.

DEN DYNAMISKE RANGE ROVER SPORT

Sett deg bak rattet i den spennende og kraftige Range Rover Sport. Bilen er både dramatisk og smidig med enestående terrengegenskaper takket være det intelligente 4WD-systemet. Og hvor er det vel bedre å kjøre denne modellen enn på en gjenfrosset innsjø nær polarsirkelen?

DEN SPENNENDE JAGUAR F TYPE

Sett deg inn i en av de mest spennende sportsbilene vi noensinne har laget: den kraftige og særpregede F-TYPE. Bruken av aluminium bidrar til et perfeksjonert tyngdepunkt og vektfordeling for smidighet og ytelse, noe som gir bedre balanse under dynamisk kjøring. Våre F-TYPE-modeller med RWD og AWD lar deg bruke dine kjøreferdigheter under disse unike og ekstreme forholdene.

F-PACE ER DEN FØRSTE PERFORMANCE-SUV FRA JAGUAR

Den nye Jaguar F-PACE er en luksuriøs SUV med sportsbil-DNA, inspirert av F-TYPE. Test dine kjøreferdigheter med dette kraftige og smidige tilskuddet til Jaguar-familien. Med AWD og 380 hk under panseret garanterer vi flotte kjøreopplevelser du kan dele med familie og venner.

ICE DRIVE

Meld deg på Jaguar Land Rover Ice Academy for enestående opplevelser som inkluderer 1½ dag med nervepirrende kjøring på vår gjenfrosne innsjø.

MER INFORMASJON

ET UFORGLEMMELIG STED

Gjenfrosne innsjøer så langt øyet rekker. Snødekte furutrær som glitrer under nordlyset. Arktisk tundra i et goldt og vakkert terreng. Stillhet der du kun hører naturens lyder. Finnes det noe bedre sted for Jaguar Land Rover Ice Academy?

GJESTFRIHETEN

Fantastiske kjøreopplevelser for selv den mest entusiastiske føreren blir komplett med overnatting på vakre Hotel Silverhatten. Her får du varme velkomstdrinker og en fantastisk middag kombinert med svensk gjestfrihet. Høydepunktene inkluderer drikkevarer i Iglootel og en deilig svensk middag i en tradisjonell jakthytte.

BILDER FRA ICE ACADEMY

Enestående biler i arktisk natur. Her er noen bilder som gir deg en forsmak på noen av de uforglemmelige opplevelsene som venter deg. Husk å ta med deg kameraet.

BILDER FRA ICE ACADEMY

En fantastisk opplevelse du aldri vil glemme. Du, nye venner, enestående biler, ekstremkjøring snø og is. Massevis av is.

BILDER FRA ICE ACADEMY

Dypt inne i det svenske Lappland vil du oppleve tradisjonell skandinavisk gjestfrihet og utsøkt lokal mat som reinsdyrstek med tyttebærsaus servert under det vakre nordlyset.

BILDER FRA ICE ACADEMY

Tenk deg at du sitter her bak rattet i en av de vakreste bilene som noensinne er laget. Brølet fra motoren når bakenden på bilen sklir ut i nok en perfekt kontrollert svingmanøver.

Bilene som er avbildet er kun ment som illustrasjon, og er kanskje ikke tilgjengelig for kjøring. 

Land Rover Norge - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev