Det særpregede eksteriøret påRange Rover SV Coupé er en feiring av Range Rover-familien. Med en dramatisk 2-dørs silhuett hedrer denne spennende coupén sine unike tradisjoner samtidig som den er både moderne og elegant. Den vakre, raffinerte og høyteknologiske Range Rover SV Coupé er den mest særpregede, luksuriøse og eksklusive Range Roveren noensinne.

GERRY MCGOVERN
LAND ROVER CHIEF DESIGN OFFICER

 

DESIGN

DESIGNER’S CHOICE

Designer's Choices bidrar til å skape en skreddersydd bil. Interiørvalgene er tilgjengelig i fire unike totonede farger for å gjøre Range Rover SV Coupé enda mer sofistikert. Alle interiørvalg leveres med Semi-Aniline skinnseter med et unikt Diamond Quilted design. Disse myke og komfortable skinnsetene fremhever interiørets eleganse.

HÅNDVERK

SKREDDERSYDDE FARGEKOMBINASJONER

Fargepaletten til Range Rover Coupé er unik, noe som passer perfekt for en slik eksklusiv bil. Alle Designer's Choices består av flere eksteriørfarger fra kjerne- og SVO Premium-fargene. Vi kan også tilby skreddersydde farger etter kundens ønske.

FLOTTE MATERIALER

Våre myke Semi-Aniline skinnseter er produsert av et garveri som ble grunnlagt i 1905. Dette skinnet opprettholder den naturlige, strukturerte overflaten og er utstyrt med et unikt Diamond Quilted design.

PERSONALISERING

Du kan også personliggjøre din Range Rover SV Coupé. Du har nå muligheten til å gjøre din bil til et unikt samlerobjekt med valg som monogram til personliggjorte innstegslister og Range Rover-merking.

FINÈR

Du kan velge mellom bærekraftig trefinér som Natural Black Ash, Santos Palisander eller Nautica for å få et mer personalisert interiør. Uavhengig av hvilket trefinérdesign du velger, kan du være trygg på at det vil komplettere det enestående designet til Range Rover SV Coupé.

HÅNDLAGET

Etter mange tiårs erfaring er øye for detaljer og håndlagede materialer selve grunnlaget for byggekvaliteten i en Range Rover Coupé. Alt du ser og berører gir en raffinert, taktil opplevelse som gjør kjøreturen enda mer behagelig.

ØYE FOR DETALJER

Hver del er nøye vurdert. Diamond Quilted-design og muligheten for kontrastsøm fremhever håndverket og elegansen i Range Rover SV Coupé.

YTELSE

V8 Supercharged motoren med 550 hk kombinerer enestående raffinement med den kraftigste motoren i Range Rovers historie. Den 5,0 liter aluminiumsmotoren er fininnstilt til å yte 550 hk og 680 Nm med maks. dreiemoment på 3 500-4 000 o/min.

 

YTELSE

KJØREEGENSKAPER

TEKNOLOGI

Touch Pro Duo kombinerer intuitive teknologier og enestående design med en overlegen kjøreopplevelse. Head-up Display og MeridianTM lydsystem gjør bilens elegante interiør enda bedre.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Gjennom vårt SVO-team, kan vi realisere våre kunders visjoner og skape en helt unik bil. 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker