SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Luksus, ytelse og egenskaper på et helt nytt nivå for å skape unike Land Rover-biler.

RANGE ROVER SPORT SVR

Dette er det nyeste tilskuddet i modellutvalget som bygger på egenskapene til Range Rover Sport, og er en høyytelses-SUV med et mer avrundet og iøynefallende design. Bilen er muskuløs og bredskuldret, noe som er perfekt for økt ytelse og enda bedre kjøreegenskaper.

SE FILMEN
BYGG DIN EGEN

RANGE ROVER SPORT SVR

SVR er utviklet ved hjelp av Land Rovers aluminiumskarosseriteknologi, og er bygget på en sterk og stiv struktur samtidig som bilens lettvektige konstruksjon gir enda bedre ytelse. Selvsikker og kontrollert - denne bilen ber om å bli kjørt.

RANGE ROVER SVAutobiography

En enestående kombinasjon av luksus, design og terrengegenskaper.

SE FILMEN

BRITISK HÅNDVERK

Interiøret i SVAutobiography er pesonifiseringen av  det elegant og komfortable. Skinnsetene er trukket  med det aller fineste perforerte Semi-Aniline skinnet. Interiøret er mykt og smidig og kommer fra et garveri som benytter en organisk prosess som blant annet utvinner barken fra Black Wattle-trær. Bærekraftig tre og finér på midtkonsollen og dashbordet gir en følelse av raffinement og vakkert håndverk. Våre britiske håndverkere har skapt et interiør som oser av raffinement, finesse og sinnsro.

HOLLAND & HOLLAND

Hver bil er eksklusivt tilgjengelig etter invitasjon fra Holland & Holland og kombinerer Range Rovers presise teknikk, særpregede design og årtier med ekspertise med unike Holland & Holland-funksjoner.

LES MER

HOLLAND & HOLLAND

Alle modellene er utført i skreddersydd Holland & Holland grønn, inkludert en innfellbar gulvplattform som gir tilgang til et skinntrukket, låsbart våpenkabinett av aluminium og karbonfiber. Interiøret med bærekraftig trefinér i French Walnut er en referanse til de oljesmurte børsestokkene som håndverkerne hos Holland & Holland gjorde berømt. En unik fargekombinasjon i espresso og gyllenbrunt med skreddersydd søm og Holland & Holland detaljer på terskelplatene, dørene og midtkonsollen.

SVO TECHNICAL CENTRE

SVO holder til i et helt nytt anlegg til GBP 20 millioner og tilbyr biler med høye spesifikasjoner, skreddersydd personliggjøring, halo-modeller og spesiallakk som viser det beste fra Land Rover, inkludert modeller med høy ytelse, ultraluksusprodukter og Limited Edition-modeller for samlere.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker