UTSTYRSPAKKER

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
/

PANORAMATAK

Lyset flommer inn i kupeen til Range Rover der det faste eller skyvbare panoramataket (ekstrautstyr) gir en følelse av romslighet og kontakt med verden utenfor. Tilgjengelig i en fargepalett som matcher bilens farge eller i kontrastfargen Narvik Black eller Indus Silver.

BYGG DIN EGEN

 

EKSTRAUTSTYR INTERIØR

OPPVARMET BAKSETE

Skinnsetene i Range Rover er både komfortable og allsidige. Varianten med elektrisk justering av ryggvinkelen er utstyrt med Intelligent Seat Fold som gir muligheten til å legge ned og konfigurere setene fra lasterommet. Setekomforten blir enda bedre med oppvarming og kjøling.

EXECUTIVE CLASS BAKSETER

Dette er det ultimate innen luksus og leverer enestående komfort med bredere seter og dype seteputer. Den elektrisk innfellbare midtkonsollen integreres sømløst med de to ytre setene for å skape et luksuriøst interiørmiljø for fire passasjerer. For ekstra bagasjeplass, kan du bare legge ned Executive Class baksetene.

LISTER

Velg blant syv utførelser i trefinér, inkludert Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut og Black Burr Ash.

SETER

Setene i Range Rover er utviklet med tanke på optimal komfort og er tilgjengelig i et utvalg av skinn eller stoff. Setefunksjonaliteten inkluderer skulderstøtte og massasjefunksjon.

FARGEKOMBINASJONER FOR INTERIØR

Range Rover er utstyrt med et elegant og moderne interiør. En kombinasjon av elegant trefinér, flotte metalldetaljer og mykt skinn skaper en hjemmekoselig følelse. Et bredt utvalg av fargekombinasjoner og førsteklasses setematerialer er tilgjengelig for enhver smak.

INTERIØRPAKKER

Vi tilbyr også et bredt utvalg av utstyrspakker slik at du kan personalisere din Range Rover. Fra Entertainment Packs til Connect Pro Pack med 4G Wi-Fi og Smartphone Pack med synkronisering for de fleste smarttelefoner – vi leverer utstyrspakker tilpasset dine behov.

TEKNOLOGI

Range Rover er utstyrt med våre mest innovative, intuitive og nyeste SUV-teknologier for å holde deg informert og underholdt.

UTFORSK TEKNOLOGIER 

LAND ROVER GEAR – TILBEHØR

CLICK AND GO SYSTEM

Dette universale tilbehørsystemet kan festes mellom hodestøttene til forsetene sammen med festeanordninger for nettbrett, vesker og jakker.

 

INNFELLBARE STIGTRINN

Disse smarte og praktiske trinnene gjør det enklere å komme inn og ut av bilen, og ligger på undersiden av innstegslistene når de ikke er i bruk.

TAKMONTERT TILBEHØR

Få enda bedre lastekapasitet med en rekke takmonterte tilbehør, inkludert takmontert sykkelstativ, Aqua Sports holder og takboks for sportsutstyr. 

TILBEHØR TIL BAGASJEROM

Optimaliser lasteplassen med tilbehør som bagasjeromsavdeler og skillevegg for å dele lasterommet i to seksjoner, og en gummimatte som beskytter gulvet i lasterommet. 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev