EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

/

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

KONTRASTTAK

De tre klassiske linjer med den nedre aksentuerte grafikken, flytende taklinjen og uavbrutte livlinjen gjør Range Rover lett gjenkjennelig. Et kontrasttak i enten Black eller Silver gjør bilen enda mer individuell.

BYGG DIN EGEN

 

/

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

SÆRPREGEDE FELGER

Detaljer er viktig i alt vi gjør, og til og med alufelgene på Range Rover Hybrid er designet for økt effektivitet. Dette er bare én av mange tilgjengelige, individuelle design.

BYGG DIN EGEN
 

EKSTRAUTSTYR INTERIØR

DET ULTIMATE INNEN KOMFORT

Executive Class bakseter er et ekstrautstyr som leverer overlegen komfort og bekvemmelighet med individuelle setejusteringer, inkludert minnefunksjon, elektrisk justering av hvilestilling og 3-trinns massasjefunksjon.

 

KONFIGURERBART STEMNINGSLYS

Passasjerene kan endre interiørbelysningen etter egen smak. Vi kan tilby en fargepalett med 10 farger og justering av lysstyrke tilpasset ditt humør.

 

PERSONLIG KLIMAKONTROLL

Klimakontrollsystemet med fire soner har separate betjeningsknapper for føreren, forsetepassasjeren og passasjerene på hver side i andre seterad.

 

UTSTYRSPAKKER

UTSTYRSPAKKER

UTSTYRSPAKKER

BLACK DESIGN PACK

Dette gir bilen et mer selvsikkert utseende. Enkelte detaljer som interiørdetaljer, ventilblader og støtfanger foran leveres i Santorini Black Gloss. Range Rover-motiv i Gloss Black finnes både på panseret og bakluken.

BYGG DIN EGEN
 

UTSTYRSPAKKER

UTSTYRSPAKKER

DARK ATLAS DESIGN PACK

Du kan gjøre din Range Rover enda mer særpreget med Dark Atlas Exterior Accent Pack. Denne pakken består av grillramme i Gloss Black, grillgitter og ribber i Atlas, nedre grafikkdetaljer i Dark Atlas samt ventilblader og støtfangerdetaljer i Dark Atlas.

BYGG DIN EGEN
 
/

TILBEHØR

UTVENDIG TILBEHØR

Gjør bilens utseende enda flottere med en rekke tilbehør fra Land Rover, inkludert stigtrinn og sidekanaler samt rustfri beskyttelsesplate foran og bak.

 

INNVENDIG TILBEHØR

Du kan utstyre bilen din med Approved-tilbehør når som helst. Alt fra premium matter til personliggjorte innstegslister er tilgjengelig for å skape ditt ideelle miljø.

 

LASTING OG SLEPING

Spesialisert lastetilbehør, inkludert takstativ, kan gjøre livet enklere. Du kan også optimalisere slepekapasiteten på din Range Rover med et utvalg av dedikert slepeutstyr.

 

FELGER OG TILBEHØR

Alufelger er tilgjengelig i mange størrelser og stiler. Du kan velge de perfekte felgene for deg og gjøre dem enda flottere med stylede ventilhetter.

 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev