RANGE ROVER SVAutobiography Lang akselavstand

LUKSUS, KRAFT OG SOFISTIKERTE DETALJER

BYGG DIN EGEN
 

DESIGN

YTELSE

SIGNATURUTSTYR

ELEKTRISK LUKKING AV BAKDØRENE

Elektrisk lukking av bakdørene betjenes via en knapp på midtkonsollen bak. Den automatiske mekanismen lukker bakdørene mykt fra helt åpen posisjon.

EXECUTIVE CLASS COMFORT-PLUS

Executive Class Comfort-Plus baksetene gir optimal komfort og passasjerluksus. De to individuelle setene er utstyrt med minnefunksjon, elektrisk justering av hodestøttene, armhviler på midtkonsollen bak, elektrisk justering av setene, massasjefunksjon og elektrisk justering av ryggvinkelen.

KJØLEBOKS

Med et knappetrykk kommer kjøleboksen til syne bak skyvedøren i trefinér. Kjøleboksen er plassert mellom baksetene og har plass til to 75 cl flasker eller fire 60 cl flasker, i tillegg til to glass.

KNURLED FINISH

Interiøret består av mange flotte designdetaljer i Knurled Finish. Blant annet på Stop/Start-knappen, Driver Select Rotary Shifter, de justerbare armhvilerne, pedalene og nøkkelen.

MERIDIAN AUDIO

Meridian™ Surround Sound System leverer en konsertlignende lydopplevelse for alle passasjerene i bilen, og er utstyrt med Meridian Trifield-teknologi og 29 høyttalere samt en tokanals basshøyttaler.

EKSKLUSIVE DETALJER

Velg skinninteriør i polstret, perforert Semi-Aniline eller Poltrona Frau for enestående komfort og luksus. Disse detaljene er tilgjengelig i fem ulike fargekombinasjoner og leveres eksklusivt for SVAutobiography.

LUKSURIØSE SETER

Oppvarmede forseter i Windsor skinn med 20-veis justering, oppvarmede bakseter med elektrisk justering av ryggvinkel, samt minnefunksjon for fører og passasjer i tillegg til Passenger Seat Away.

BYGG DIN EGEN

Velg den perfekte kombinasjonen tilpasset din personlige stil.

BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda stiligere, tøffere og mer praktisk.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

STANDARD AKSELAVSTAND

LANG AKSELAVSTAND

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev