RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC

DESIGNET FOR LUKSURIØS YTELSE

BYGG DIN EGEN
 

Det særpregede eksteriøret på Range Rover SVAutobiography Dynamic er tidløst. Med en kraftig V8 motor, har den både ytelsen og smidigheten som skal til for å matche det dynamiske utseendet.

JOHN EDWARDS
MANAGING DIRECTOR OF SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

 

YTELSE

/

DESIGN

/

SIGNATUREGENSKAPER

FELGER

SVAutobiography Dynamic er utstyrt med 21" felger 'Style 5005' med 5 doble eiker og Dark Grey Finish som standard. 22" felger 'Style 5087' med fem doble eiker, Diamond Turned Finish og Dark Grey kontrastfarge er tilgjengelig som ekstrautstyr.

YTELSE

V8 Supercharged med 565 hk kombinerer enestående raffinement med den kraftigste motoren i Range Rovers historie. Den 5,0 liter aluminiumsmotoren er fininnstilt til å yte 565 hk og 700 Nm med maks. dreiemoment på 6 000–6 500 o/min.

KJØREDYNAMIKK

Det unike hjulopphenget på SVAutobiography Dynamic er kalibrert for å matche motoreffekten på hele 565 hk.

EKSTERIØRDESIGN

Den eksklusive eksteriørstylingen på SVAutobiography inkluderer en rekke unike detaljer som frontgrill og luftinntak i Graphite Atlas med innsatser i Bright Chrome.

LUKSURIØSE SETER

De eksklusive Diamond Quilted skinnsetene er utstyrt med oppvarming og kjøling, 24-veis justering og massasjefunksjon samt Executive Class Comfort-Plus bakseter. Tilgjengelig i fire ulike fargekombinasjoner.

INTERIØRDETALJER

Du får en følelse av raffinement og luksus med flotte detaljer som Stop/Start-knapp og pedaler i Knurled Finish sammen med elegante detaljer i Steel Weave Carbon Fibre..

YTELSE

V8 Supercharged motoren med 550 hk kombinerer enestående raffinement med den kraftigste motoren i Range Rovers historie. Den 5,0 liter aluminiumsmotoren er fininnstilt til å yte 550 hk og 680 Nm med maks. dreiemoment på 3 500-4 000 o/min.

 

BYGG DIN EGEN

Velg den perfekte kombinasjonen tilpasset din personlige stil.

BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda stiligere, tøffere og mer praktisk.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

STANDARD AKSELAVSTAND

LANG AKSELAVSTAND

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev