RANGE ROVER HSE

SYNONYMT MED RAFFINERTE KJØREEGENSKAPER

SIGNATURUTSTYR

FELGER

Range Rover HSE er utstyrt med 19" ‘Style 5001’ alufelger med 5 doble eiker som standard.

 

LED LYS

Range HSE utstyrt med premium LED hovedlys med signatur kjørelys som standard. LED-lys er utviklet for å vare i hele bilens levetid, og bruker mindre energi.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

3-soners klimakontroll med separat temperaturstyring for fører, forsetepassasjer og baksetene. Automatic Access Height gjør at bilen senkes for enklere inn- og utstigning.

LUKSURIØSE SETER

Forsetene med oppvarming og 16-veis justering, minnefunksjon og 4-veis manuell justering av hodestøttene er spesifisert i skinn. Baksetebenken med 60:40 deling leveres med manuell justering av ryggvinkelen.

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

Enestående definisjon, krystallklar lyd og dyp bass via 13 nøye plasserte høyttalere med tokanals basshøyttaler – alt styrt via Touch Pro Duo.

RYGGEKAMERA

Gir bedre oversikt under rygging. Statiske linjer representerer bilens ytre perimeter og antatt bane er lagt på ryggekamerabildet for å gjøre parkering i trange parkeringslommer så enkelt som mulig.

AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

Automatic Access Height senker bilen for å gjøre det enklere å stige inn og ut av bilen når bilen står stille. Å ankomme med stil har aldri vært mer komfortabelt.

BYGG DIN EGEN

Velg den perfekte kombinasjonen tilpasset din personlige stil.

BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda stiligere, tøffere og mer praktisk.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

STANDARD AKSELAVSTAND

LANG AKSELAVSTAND

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev