DESIGN

TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

Vårt InControl infotainmentsystem, Touch Pro Duo, er unikt for Land Rover. Touch Pro Duo leverer både viktig informasjon og topp underholdning med intuitive og avanserte teknologier slik at du får mest mulig ut av kjøreturen.

INNOVASJON

Det raffinerte og drivstoffeffektive motorutvalget for Range Rover leverer høy ytelse. Velg blant avanserte bensin- og dieselmotorer eller den nye ladbare hybridmotoren (PHEV) – vårt mest avanserte motor noensinne.

RAFFINERT YTELSE

En rekke innovative teknologier, inkludert Terrain Response 2-systemet med Dynamic Mode leverer overlegne kjøreegenskaper uansett vei- og værforhold.

TERRENGEGENSKAPER

Range Rover er den første bilen som kombinerer luksus og raffinement med verdenskjente kjøreegenskaper uansett vei- og værforhold. De unike terrengegenskapene til Range Rover en kombinasjon av All Wheel Drive (AWD) og unike, innovative terrengteknologier.

FØRERASSISTENTER

Det finnes en lang rekke SUV-teknologier i Range Rover som enten leveres som standard eller ekstrautstyr uansett om du kjører i byen eller for å skape ekstra trygghet for deg og passasjerene. Alt utstyr er utviklet for å gjøre kjøringen tryggere, mer komfortabel og underholdende.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Interiøret i Range Rover består av helt nye forseter og bakseter der du kan velge setekomfort for enten fire eller fem passasjerer. Velværen er også optimalisert via 4-soners klimakontroll og ionisering av luften i kupeen. Leveres som ekstrautstyr. Meridian Sound System™ og konfigurerbart stemningslys gjør interiørmiljøet enda mer avslappende.

ALLSIDIGHET

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

/

KJØREEGENSKAPER

YTELSE

BÆREKRAFT

INTELLIGENT STOP/START-SYSTEM

Alle motorene for Range Rover er utstyrt med teknologier for å redusere CO₂-utslippene. Det avanserte og intelligente Stop/Start-systemet gir bedre drivstofforbruk og ECO-modus sørger for at Range Rover kjører mer effektivt ved å implementere en rekke handlinger automatisk fra mykere akselerasjon og girskift til å slå av oppvarmingen av sidespeilene.

ALUMINIUMSARKITEKTUR

Range Rover er utviklet med resirkulert materiale i karosseriet. Dette gir bedre ytelse og lavere CO2-utslipp.

LIVSSYKLUSTILNÆRMING

Vi er forpliktet til å produsere biler med mer bærekraftige materialer, produsere mindre avfall og bruke færre naturressurser. Range Rover er utviklet for å være 85 % resirkulerbar og 95 % gjenvinnbar.

SIKKERHETSFUNKSJONER

ISOFIX

ISOFIX-punktene i baksetet gjør det enkelt å installere barneseter. Og sikrer en sterk tilkobling mellom barnesetet og bilen for bedre sikkerhet.

KOLLISJONSPUTER

Range Rover har et omfattende kollisjonsputesystem med kollisjonsputer for både fører og passasjerer for å gi utmerket beskyttelse for alle i bilen.

SETEBELTER

I tillegg tilbys beltestrammere som reduserer bevegelser ved en eventuell frontkollisjon.

NØDBREMSING

Nødbremsing øker sikkerheten ved å varsle føreren om potensielle frontkollisjoner. Hvis føreren ikke reagerer, vil systemet selv bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt.

ELECTRONIC TRACTION CONTROL

Dette systemet optimaliserer trekkraften og stabiliteten ved å kontrollere hjulspinn ved å redusere dreiemoment til det spinnende hjulet og bruke bremsene etter behov.

EMERGENCY BRAKE ASSIST

Emergency Brake Assist forstår når du bruker bremsene raskt, men uten den nødvendige bremsekraften for å optimalisere bremselengden. Systemet bruker derfor bremsetrykket via ABS-pumpen slik at du kan stoppe i tide.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev