RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY Lang Akselavstand

SELVE PERSONIFISERINGEN AV EN SOFISTIKERT LIVSSTIL

BYGG DIN EGEN
 

DESIGN

SIGNATURUTSTYR

LUKSURIØSE SETER

Executive Class seter leveres eksklusivt på Autobiography med lang akselavstand, og 186 mm økt beinplass skaper et romsligere og mer luksuriøst interiør. Både for- og baksetene er bredere og dypere for optimal komfort. Den elektrisk innfellbare midtkonsollen integreres sømløst med baksetene for å skape et luksuriøst interiørmiljø for fem passasjerer.

MERIDIAN™ AUDIO

Meridian™ Surround Sound System leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert med 19 høyttalere foran, på sidene og bak, inkludert en tokanals basshøyttaler. Dette lydsystemet er sømløst integrert med Meridians eksklusive Trifield-teknologi med brukervennlig betjening via Touch Pro Duo, vårt integrerte infotainmentsystem.

BAKSETEUNDERHOLDNING

Bakseteunderholdningsystemet inneholder to 10” HD berøringsskjermer montert på baksiden av hodestøttene foran, og leveres som ekstrautstyr. Begge underholdningssystemene leveres med WhiteFire® digitale, trådløse hodetelefoner, HDMI, Mobile High-Definition Link (MHL) og USB-kontakter. Passasjerene kan også se sine TV-programfavoritter via Digital TV-funksjonen (leveres som ekstrautstyr).

FELGER

Range Rover Autobiography er utstyrt med 21" 'Style 7001’ felger med 7 doble eiker og Light Silver Diamond Turned Finish som standard.

PIXEL LED HOVEDLYS

Pixel LED hovedlys med signatur kjørelys leverer skarpere oppløsning for å optimalisere tilgjengelig lysstråle for føreren og mer presis dimming for å unngå å blende førere i møtende kjøretøy.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Fire digitalkameraer diskret plassert rundt bilen viser et 360° fugleperspektiv av bilen på berøringsskjermen. Muligheten til flere visninger samtidig er nyttig ved parkering og andre manøvreringer.

LUKSURIØSE SETER

Oppvarmede forseter i Windsor skinn med 20-veis justering, oppvarmede bakseter med elektrisk justering av ryggvinkel, samt minnefunksjon for fører og passasjer i tillegg til Passenger Seat Away.

BYGG DIN EGEN

Velg den perfekte kombinasjonen tilpasset din personlige stil.

BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda stiligere, tøffere og mer praktisk.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

STANDARD AKSELAVSTAND

LANG AKSELAVSTAND

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev