RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

UTFORMET FOR PERFEKSJON

BYGG DIN EGEN
 

SIGNATURUTSTYR

FELGER

Range Rover Autobiography er utstyrt med 21" 'Style 7001’ felger med 7 doble eiker og Light Silver Diamond Turned Finish som standard.

PIXEL LED HOVEDLYS

Pixel LED hovedlys med signatur kjørelys leverer skarpere oppløsning for å optimalisere tilgjengelig lysstråle for føreren og mer presis dimming for å unngå å blende førere i møtende kjøretøy.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Automatisk 4-soners klimakontroll kan optimaliseres for alle ombord, det konfigurerbart stemningslys gir deg et utvalg av ti avslappende farger og det skyvbare panoramataket kan åpnes helt opp.

LUKSURIØSE SETER

Perforerte Semi-Aniline skinnseter tilbyr 24-veis oppvarmet og avkjølt, forseter med massasjefunksjon, og Executive Class bakseter, alle med minnefunksjon. Remote intelligence seat fold er også inkludert.

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Et komplett lydbilde og klarhet via 19 høyttalere plassert foran, på sidene og bak med tokanals basshøyttaler som styres via Touch Pro Duo.

SURROUND CAMERA SYSTEM

Fire digitalkameraer diskret plassert rundt bilen viser et 360° fugleperspektiv av bilen på berøringsskjermen. Muligheten til flere visninger samtidig er nyttig ved parkering og andre manøvreringer.

EN BEDRE REISEOPPLEVELSE

Massasjesetene med fem programmer gir økt komfort på lange reiser og er tilgjengelig for både fører og forsetepassasjer.

 

BYGG DIN EGEN

Velg den perfekte kombinasjonen tilpasset din personlige stil.

BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Personliggjør din Range Rover med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda stiligere, tøffere og mer praktisk.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

STANDARD AKSELAVSTAND

LANG AKSELAVSTAND

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev