DESIGN

/
/

TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

Det nye InControl infotainmentsystemet, Touch Pro Duo, er unikt for Land Rover. Systemet leverer både viktig informasjon og topp underholdning med intuitive og avanserte teknologier slik at du får mest mulig ut av kjøreturen.

 

INNOVASJON

Range Rover Velar leverer effektiv, raffinert og responsvillig kjøring med sitt avanserte utvalg av Ingenium motorer. Ved hjelp av en lett aluminiumsarkitektur, er disse motorene bygget for å lang levetid med resirkulerbare materialer som både produserer lavere CO2-utslipp og gir lavere drivstofforbruk.

YTELSE PÅ VEIEN

En pålitelig, komfortabel og opplevelsesrik kjøreopplevelse. Innovasjoner som Adaptive Dynamics and Electronic Air Suspension gjør det mer komfortabelt å kjøre på humpete veier samtidig som kjøreegenskapene og kjørekvaliteten forbedres. Kjøreegenskapene til Range Rover Velar er både smidige, responsvillige og nøyaktige, noe som gjør at kurvekjøringen blir tryggere og mer tilkoblet.

TERRENGEGENSKAPER

For pålitelige terrengegenskaper i all slags terreng, er Range Rover Velar utstyrt med Hill Descent Control (HDC) som standard sammen med Terrain Response 2 (ekstrautstyr).  Et utvalg av intelligente, permanente Land Rover 4WD-systemer leverer overlegne terrengegenskaper i all slags vær.

 

FØRERASSISTENTER

Range Rover Velar har en rekke kjøreassistenter både som standard og ekstrautstyr for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.  Ved hjelp av de mest innovative teknikker og bilteknologier vil disse funksjonene bidra til at du kjører tryggere på motorveien, i byen og på kveldstid.

 

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Setene kan enten leveres i Luxtec og semsket skinn, perforert Windsor skinn eller førsteklasses stoff og semsket skinn. Klimaseter med minnefunksjon foran og oppvarmede bakseter med justering av hvilestilling er også tilgjengelig.

 

YTELSE

EGENSKAPER

ALLSIDIGHET

/

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

FØRSTEKLASSES STOFF

FØRSTEKLASSES STOFF

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

I samarbeid med de verdenskjente designerne og håndverkerne hos Kvadrat, kan du velge mellom stoff av høy kvalitet og semsket skinn i en rekke fargekombinasjoner som et alternativ til skinn. Disse moderne og vakre tekstilene er tilgjengelig på alle modeller.

 

SIKKERHET

KOLLISJONSPUTER

Range Rover Velar har et omfattende kollisjonsputesystem med seks kollisjonsputer for fører og passasjerer for å gi utmerket beskyttelse for alle i bilen.

 

ISOFIX

ISOFIX-punktene i baksetet på Range Rover Velar gjør det enkelt å installere barneseter.  Og sikrer en sterk tilkobling mellom barnesetet og bilen for bedre sikkerhet.

 

SETEBELTER

Forstrammingen på setebeltene aktiveres ved brå nedbremsing. Ved å trekke passasjeren ned i setet, vil setebeltene med forstramming beskytte både fører og passasjerer ved en kollisjon.

 

SPORTY KJØREPOSISJON

Sports Command Driving Position i Range Rover Velar bidrar til en mer pålitelig og engasjert kjøreopplevelse. Den høye seteposisjonen gir deg bedre oversikt, noe som også bidrar til økt sikkerhet.

 

KJØRESYSTEMER

Range Rover Velar er utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologiene, inkludert Electronic Traction Control (ETC) som optimaliserer trekkraften og elektronisk bremsekraftfordeling som automatisk varierer bremsekraften på hver aksel for å redusere bremselengden.

 

EMERGENCY BRAKE ASSIST

Emergency Brake Assist forstår når du bruker bremsene raskt, men uten den nødvendige bremsekraften for å optimalisere bremselengden. Systemet bruker derfor bremsetrykket via ABS-pumpen slik at du kan stoppe i tide.

 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev