Range Rover Sport SVR er verdens mest potente performance-SUV.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR, LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

YTELSE

/

NERVEPIRRENDE YTELSE

5,0 liter V8 Supercharged bensin med 575 hk og dreiemoment på hele 700 Nmsom akselererer fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder. Ytelsen underbygges av de integrerte luftinntakene på panseret i karbonfiber og de store luftinntakene på støtfangeren som optimaliserer luftstrømmen til viktige komponenter når bilens fulle potensial tas i bruk.

SIGNATUREGENSKAPER

SVR PERFORMANCE-SETER

De nye, lette SVR Performance-setene i Windsor skinn leverer overlegen støtte med optimal kontroll, oppvarming som standard og kjøling som ekstrautstyr. Med trykt SVR-logo på hodestøtten.

INTERIØRDESIGN

Performance-setene i SVR kompletteres med et eksklusiv ratt og flotte detaljer i Satin Brushed Aluminium, Grand Black eller Gloss Carbon Fibre. Strategisk plasserte SVR-logoer minner passasjerene om at de sitter i vår raskeste og mest potente performance-SUV noensinne.

EKSTERIØRDESIGN

Eksteriøret på SVR er fremhevet av et unikt panserdesign i karbonfiber som enten kan spesifiseres i bilens farge eller i Gloss Black Carbon Fibre. Den muskuløse holdningen kompletteres med et grillgitter med SVR-merking og luftinntak i Narvik Black. Utseendet kompletteres med Pixel LED hovedlys og særpregede signatur kjørelys.

FELGER

SVR er utstyrt med 21” alufelger ‘Style 5091’ med 5 doble eiker og Satin Polish Finish som standard. Bilen kan også spesifiseres med 22" 5 alufelger 'Style 5083' med 5 doble eiker i enten Gloss Black eller Satin Polish Finish.

ACTIVE EXHAUST SYSTEM

Active Exhaust System består av totrinns Active Exhaust med elektronisk styrte ventiler som leverer det særpregede lydbildet. Dette eksossystemet kompletteres med fire eksklusive eksosrør på SVR som standard.

CHASSIS

Lette felger gir økt ytelse mens det fininnstilte hjulopphenget, demper- og styringssystemene sørger for bedre presisjon og spennende kjøreopplevelser.

KORT OM MOTORUTVALGET

Ytelse
Akselerasjon 0-100 km/h sekunder
Maks dreiemoment
Nm
Toppfart km/h
Bykjøring l/100 km
Landeveiskjøring l/100 km
Kombinert l/100 km
CO2-utslipp
g/km
LR-V8*
AUTOMAT (4WD)

5.0 liter Supercharged bensin (550 hk) med stop/start
BYG DIN EGEN
4,7 680 260 18,3 9,8 12,8 298
*Tallene er produsentens estimater og vil erstattes med de offisielle tallene fra EU-testen så snart de er tilgjengelig. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere.
/
/
Back

VELG MODELL

VELG MODELL

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker