RANGE ROVER SPORT HSE

KRAFTIG OG DYNAMISK UTTRYKK

BYGG DIN EGEN
 

SIGNATUREGENSKAPER

FELGER

Range Rover Sport HSE med Dynamic Pack er utstyrt med 21" ‘Style 5085’ alufelger med 5 doble eiker som standard.

MATRIX LED HOVEDLYS

Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys, Adaptive Driving Beam og adaptivt frontlyssystem. Ved å dele hovedstrålen inn i vertikale stråler, optimaliseres fjernlyset ved møtende trafikk samtidig som den kaster en skygge foran møtende kjøretøy for å hindre blending.

OPPVARMEDE, ELEKTRISK INNFELLBARE SIDESPEIL

Sidespeilene kan felles inn med et knappetrykk. Sidespeilene felles inn automatisk når du låser bilen. Inkluderer innstegsbelysning, minnefunksjon og dipping av sidespeil i revers.

FORSETER MED 16-VEIS JUSTERING, OPPVARMING OG MINNEFUNKSJON

De perforerte forsetene i Windsor skinn er utstyrt med 16-veis justering, oppvarming og minnefunksjon. Inkluderer elektrisk justering av setevinkel for ekstra god komfort for både fører og forsetepassasjer.

TOUCH PRO DUO

De to 10" HD berøringsskjermene leveres som standard og viser deg informasjon samtidig som du kan interagere med annen funksjonalitet. Et 12,3” HD interaktivt førerdisplay mottar og viser kjøreinformasjon, underholdning og sikkerhetsdata.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet gir bedre sikt under rygging og bidrar til enklere parkering med tilhenger. Statiske linjer representerer bilens ytre perimeter og antatt bane er lagt på ryggekamerabildet for å gjøre parkering i trange parkeringslommer så enkelt som mulig.

/
/
Back

VELG MODELL

VELG MODELL

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker