DESIGN

/OPPLEV RANGE ROVER SPORT

En Range Rover Sport må oppleves! Duften av ny bil, grepet om skinnrattet, alle smarte og fine detaljer, og den unike kjøregleden.

Du er verdt en prøvekjøring.
BESTILL PRØVEKJØRING
YTELSE

TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

Touch Pro Duo infotainmentsystemet leverer både viktig informasjon og topp underholdning med intuitive og avanserte teknologier slik at du får mest mulig ut av kjøreturen.

INNOVASJON

Det raffinerte og drivstoffeffektive motorutvalget for Range Rover Sport leverer høy ytelse. Velg blant avanserte bensin- og dieselmotorer eller den ladbare hybridmotoren (PHEV) – vårt mest avanserte motor noensinne.

YTELSE PÅ VEIEN

Enestående veigrep og styring er en bekreftelse på at Range Rover Sport er vår mest dynamiske SUV. Med en rekke toppmoderne teknologier leverer bilen spennende kjøreegenskaper uansett underlag eller værforhold.

TERRENGEGENSKAPER

De unike terrengegenskapene til Range Rover Sport er en kombinasjon av All Wheel Drive (AWD) og unike, innovative terrengteknologier.

FØRERASSISTENTER

Det finnes en lang rekke innovative teknologier som leveres som standard eller ekstrautstyr uansett om du kjører i byen eller for å skape ekstra trygghet for deg og passasjerene. Alle teknologier er designet og utviklet for å gi deg og passasjerene praktiske funksjoner, brukervennlighet og komfort under reisen.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Range Rover Sport tar fører- og passasjerkomfort til et helt nytt nivå. Det elegante og moderne interiøret er utstyrt med forseter med ekstra støtte og i Semi-Aniline skinn (ekstrautstyr).

ALLSIDIGHET

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

/

KJØREEGENSKAPER

EFFEKTIVITET

Motorutvalget for Range Rover Sport er utstyrt med teknologier for redusert CO₂-utslipp som det avanserte og intelligente Stop/Start-systemet. Systemet slår av motoren når bilen står stille og starter den på nytt når du løfter foten fra bremsepedalen. Dette reduserer drivstofforbruket med mellom 5 % og 7 %. ECO Mode bruker programvare for å sikre at bilen kjører mer effektivt og økonomisk.

ALUMINIUM

Karosseristrukturen i aluminium på Range Rover Sport består av resirkulerte materialer som gir vektbesparelser, bedre drivstoffeffektivitet, lavere utslipp og høyere ytelse.

LIVSSYKLUSTILNÆRMING

Som et miljøansvarlig selskap er vi forpliktet til å produsere biler med mer bærekraftige materialer, produsere mindre avfall og bruke færre naturressurser. Derfor er Range Rover Sport utviklet til å være 85 % resirkulerbar og 95 % gjenvinnbar. Og vi investerer i toppmoderne anlegg der vi kan produsere bilene våre mer effektivt med mindre vann- og energiforbruk, generere mindre avfall og redusere CO2-utslippene.

SIKKERHETSFUNKSJONER

ISOFIX

ISOFIX-punktene i baksetet gjør det enkelt å installere barneseter. Og sikrer en sterk tilkobling mellom barnesetet og bilen for bedre sikkerhet.

KOLLISJONSPUTER

Range Rover Sport har et omfattende kollisjonsputesystem med kollisjonsputer for både fører og passasjerer for å gi utmerket beskyttelse for alle i bilen.

SETEBELTER

I tillegg tilbys beltestrammere som reduserer bevegelser ved en eventuell frontkollisjon.

LED HOVEDLYS

Range Rover Sport er utstyrt med LED lys rundt hele bilen som standard. LED-lys er utviklet for å vare i hele bilens levetid, og bruker mindre energi.

SPORTY KJØREPOSISJON

Sports Command-kjøreposisjonen i Range Rover Sport bidrar til en mer pålitelig og engasjert kjøreopplevelse. Den høye seteposisjonen gir deg bedre oversikt, noe som også bidrar til økt sikkerhet.

EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)

Emergency Brake Assist forstår når du bruker bremsene, men uten den nødvendige bremsekraften for å optimalisere bremselengden. Systemet bruker derfor bremsetrykket via ABS-pumpen slik at du kan stoppe i tide.
HOLD DEG OPPDATERT

Hver måned sender vi ut ett nyhetsbrev med siste nytt om Land Rover, kommende modeller og eventer, og eventuelle kampanjer.
Vær først ute med siste nytt!MELD DEG PÅ
BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker