Back

VELG MODELL

VELG MODELL

Den er oppsiktsvekkende. Den er kraftig. Den har mer «kjør meg» skrevet over hele seg.

Gerry McGovern, Design Director, Land Rover

FØRST OG FREMST FØRERENS BIL

Når du setter deg tilbake i førersetet i Range Rover Sport er det én ting som slår deg med en gang: den krever å bli kjørt.

SÆRPREGET OG OPPSIKTSVEKKENDE SILHUETT

Fra de sterke karosserilinjer til et flytende tak og skrånende frontrutevinkel – alt ved Range Rover Sport er utformet på et helt nytt nivå.

FØRERFOKUSERT KUPÉ

Plasseringen av instrumenter og betjeningsknapper er ergonomisk utformet for en intuitiv og engasjerende kjøreopplevelse.

KLASSELEDENDE YTELSE BÅDE PÅ VEI OG I TERRENGET

Range Rover Sport leverer tilpasset dynamikk på veien sammen med Land Rovers terrengegenskaper.

YTELSE

YTELSE

PÅ ET HELT NYTT NIVÅ

Range Rover SVR er designet og utviklet av Special Vehicle Operations, Land Rovers senter for skreddersydde oppdrag, luksusversjoner og høyytelsesmodeller, og er en bil på et helt nytt nivå. Denne helt nye modellen bygger på egenskapene til Range Rover Sport og er en høyytelses SUV som er så selvsikker og kontrollert at den ganske enkelt krever å bli kjørt.

BYGG DIN EGEN

YTELSE

YTELSE

OVERLEGEN YTELSE

Range Rover Sport tok seg de 4 300 metrene opp Pikes Peak i Colorado - USA, og satte verdensrekord for en produksjonsbil. Det lettvektige aluminiumskarosseriet og dedikert Dynamic Mode i Terrain Response® 2 bidrar til å gjøre denne bilen til den raskeste, smidigste og mest responsvillige Land Roveren noensinne.

BESTILL PRØVEKJØRING

YTELSE

YTELSE

SIKKERHET OG KONTROLL GJENNOM SVINGENE

Torque Vectoring leverer mer responsvillig kurvekjøring og manøvrering gjennom hårnålssvingene. Bilen bruker den elektroniske differensialen og bremsesystemet for en konstant utjevning av dreiemomentfordelingen mellom de fire hjulene under kurvekjøring, noe som gir bedre veigrep, styring og redusert understyring samtidig som bilen opprettholder en konstant hastighet.

BYGG DIN EGEN

YTELSE

YTELSE

PERFEKT BALANSERT

Adaptive Dynamics overvåker bilens bevegelser over 500 ganger i sekundet og reagerer på førerens bevegelser eller veiforholdene umiddelbart, noe som bidrar til større kontroll og minimaliserer karosserikrenging for en mer stabil kjøring. Systemet reagerer også på terrengforholdene og optimaliserer dempingen deretter.

LAST NED EN BROSJYRE

YTELSE

YTELSE

DYNAMISKE KJØREEGENSKAPER PÅ VEI OG I TERRENGET

Range Rover Sport har neste generasjon Four Corner Electronic Air Suspension som leverer klasseledende komfort og kjøreegenskaper både på vei og i terrenget. Luftfjæringssystemet veksler automatisk mellom to kjørehøyder når offroad-innstillingen er valgt.

BESTILL PRØVEKJØRING

EGENSKAPER

KLASSELEDENDE EGENSKAPER

Range Rover Sport bygger på Land Rovers overlegne kjøreeegenskaper. Den føler seg like hjemme i byen og terrenget som på motorveien.

ALLTERRENGSEKSPERTISE

Den nyeste Terrain Response® 2 teknologien gjør at Range Rover Sport kan optimalisere innstillingene etter kjøreforholdene for overlegen ytelse både på veien og i terrenget.

TESTET UNDER EKSTREME FORHOLD

Ekstremtesting i de mest ugjestmilde terrenger og temperaturer har bidratt til å skape en bil som er designet for ytelse selv under de mest utfordrende forhold.

SELVSIKKER OG KONTROLLERT

Range Rover Sports signatur er det intelligente Four Wheel Drive-systemet med justerbare høye/lave gir som gir optimal ytelse både på veien og i terrenget.

DESIGN

DESIGN

DESIGNET PÅ ET HELT ANNET NIVÅ

Range Rover Sport er designet og utviklet av Land Rover i Storbritannia og er konstruert helt uten kompromisser. Den har vakre proporsjoner med et muskuløst og moderne utseende. De flotte linjene og skulpturerte kurvene viser at dette uten tvil er en Land Rover.

LAST NED EN BROSJYRE
SE BILDEGALLERI

DESIGN

DESIGN

UTVIKLET FOR OPTIMAL YTELSE

Range Rover Sport er den smidigste, mest dynamiske og responsvillige Land Roveren noensinne. De flytende linjene, den særpregede silhuetten og det oppsiktsvekkende utseendet fremhever bilens energi og modernitet. Aluminiumsstrukturen gir redusert vekt, økt smidighet og bidrar til å forbedre sikkerhetsegenskapene.

BESTILL PRØVEKJØRING
SE BILDEGALLERI

DESIGN

DESIGN

DU HAR KONTROLLEN

Plasseringene av instrumenter og betjeningsorganer er vinklet og forenklet for intuitiv og distrasjonsfri kjøring. Med Sport Command Driving Position er du sikret fullt overblikk på veien og en overlegen opplevelse av selvsikkerhet og kontroll.

BYGG DIN EGEN

DESIGN

DESIGN

ROMSLIG OG AVSLAPPENDE INTERIØR

Interiøret i Range Rover Sport er moderne og er omhyggelig designet for å gjenspeile de sportslige egenskapene. Flott detaljering, kraftige elegante linjer og rene overflater kombinert med luksuriøs utførelse. De fineste materialene og et lidenskapelig øye for detaljer har bidratt til å utforme dette komfortable, men allikevel uttrykksfulle interiøret.

BESTILL EN PRØVEKJØRING

SPESIFIKASJONER I KORTFORM

MAKS BILLENGDE

4 850mm

Bredde 2 220 mm, høyde 1 817 mm med åpent panoramatak. Med innfelte speil blir bredden redusert med 147 cm.

BAGASJEKAPASITET

1 761liter

Med nedfelte bakseter. Stort lasterom som er egnet for større last, slik som bagasje eller sportsutstyr.

DRIVSTOFFORBRUK (KOMBINERT)

7,3l/100 km

Med LR-TDV6 3,0 liters dieselmotor.

BAKKEKLARING

278mm

Offroad-høyde. Vadedybde 850 mm. Du kan kjøre selv i de tøffeste terrenger.

SE DE FULLSTENDIGE SPESIFIKASJONENE

TILVALG OG EKSTRAUTSTYR

IKKE ALLE PRODUKTER KAN LEVERES PÅ ALLE RANGE ROVER SPORT MODELLER

INTERIØR

En rekke utstyr og spesielle detaljer bidrar til å skape ditt eget individuelle rom.

EKSTERIØR

Match din egen stil ved å velge blant en rekke farger og tilbehør.

PAKKER

En rekke ekstra tilbehør tar personliggjøringen enda lengre.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

En samling intuitive teknologier ved fingertuppene dine.

UNDERHOLDNING

Ikke bare utforsk med selvtillit, bli også underholdt.

TILBEHØR

Utstyr deg slik at du får mest mulig ut av hver dag.

TILBEHØR

Utstyr deg slik at du får mest mulig ut av hver dag.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev