VIKTIGE FUNKSJONER

FØRST OG FREMST FØRERENS BIL

Når du setter deg i førersetet i Range Rover Sport er det én ting som slår deg med en gang: den krever å bli kjørt.

SE YTELSE

SÆRPREGET OG OPPSIKTSVEKKENDE SILHUETT

Fra de sterke karosserilinjer til et flytende tak og skrående frontrutevinkel – alt ved Range Rover Sport er utformet på et helt nytt nivå.


 

KLASSELEDENDE EGENSKAPER BÅDE PÅ VEI OG I TERRENGET

Range Rover Sport leverer tilpasset dynamikk på veien sammen med Land Rovers terrengegenskaper.

 
SE EGENSKAPER
 

YTELSE

RANGE ROVER SPORT
/

DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response gjør kjøreegenskapene enda bedre via Hydraulic Roll Control, optimalisert ytelse og passasjerkomfort ved å redusere karosserikrenging i svinger.

 

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Dette systemet bidrar til at kurvekjøring blir mer komfortabelt. Systemet overvåker bilen 100 ganger i sekunder når du akselererer inn i en sving, og bruker sensorer for å registrere understyring. Deretter brukes bremsene nesten umerkelig for å korrigere retningen på bilen ved å overføre dreiemomentet til de utvendige hjulene. Dette gir bedre trekkraft, kontroll og sikkerhet.

TORQUE VECTORING

Dette systemet forbedrer bilens smidighet og stabilitet under kurvekjøring. Sammen med Dynamic Active Rear Locking Differential leverer dette systemet kontrollert kjøring både i svinger og på rette strekninger ved å overvåke og balansere momentfordelingen konstant mellom alle hjulene for å optimalisere veigrepet og styringen. Sammen med de relevante Terrain Response-innstillingene kan dette systemet også være nyttig på andre underlag som sand.

 

 

EGENSKAPER

DESIGN

ALLSIDIG INTERIØR

Back

VELG MODELL

VELG MODELL

RANGE ROVER SPORT
/

Land Rover Norge - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev