DESIGN

/

TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

Range Rover Evoque er utstyrt med vårt InControl infotainment system, Touch Pro, som standard som gir en mengde informasjon og underholdning. Det forbinder deg og bilen sømløst med verden utenfor.

INNOVASJON

ClearSight sladrespeil og ClearSight Ground View er begge nye teknologier for Land Rover. De gir klar sikt og større trygghet når du kjører i terrenget eller i utfordrende urbane situasjoner.

PÅ VEIEN

Den perfekte balansen mellom uanstrengt kapasitet og raffinement på veien gjør Range Rover Evoque til en fornøyelse å kjøre. Med en serie teknologier inkludert Active Driveline og Adaptive Dynamics, leverer Range Rover Evoque spennende kjøreopplevelser uansett hva slags vei du kjører på eller hva slags forhold du kjører i.

TERRENGKJØRING

Range Rover Evoque kombinerer raffinement med gode kjøreegenskaper i terrenget og gjør det enkelt å kjøre under ekstreme forhold ved hjelp av Terrain Response 2*, Wade Sensing og Hill Descent Control.

FØRERASSISTANSE

Fra å håndtere trafikken i byen til å gi ytterligere sikkerhetsfunksjoner finnes det en rekke teknologier tilgjengelige, enten som standard eller som del av en pakke. Alle funksjonene er designet og konstruert for å gjøre fornøyelsen av å kjøre Range Rover Evoque større.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

Range Rover Evoques interiør omfatter nye seter og et utvalg av materialer som skinn, Windsor-skinn, Kvadrat Premium ull, Dinamica® semsket interiør og Eucalyptus-tekstiler. Setene leveres også med elektrisk justering, minne, oppvarming, kjøling og massasje. 

KJØREEGENSKAPER

ALLSIDIGHET

YTELSE

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

SMART SETTINGS

Ved å bruke en kombinere nøkkelen og smarttelefonen din kjenner Range Rover Evoque igjen sjåføren og kan huske en rekke innstillinger. Med læringsfunksjonen kan Smart Settings også lære og automatisere dine preferanser basert på dine vaner og rutiner.

SIKKERHET

ISOFIX

Plassert bak i Range Rover Evoque. ISOFIX-punkter sikrer en sterk kobling mellom barnesetet og bilen for økt sikkerhet.

KOLLISJONSPUTER

Range Rover Evoques omfattende kollisjonsputesystem med kollisjonsputer for både fører, passasjerer og forgjengere gir meget god beskyttelse for alle i og utenfor bilen.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Reduserer dreiemomentet og bruker bremsene på de korrekte hjulene for å korrigere bilens kjøreretning og motvirke understyring eller overstyring.

KJØRESYSTEMER

Range Rover Evoque er utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologiene, inkludert Electronic Brake-force Distribution som automatisk varierer bremsekraften på hver aksling for å minimere bremselengden samtidig med å opprettholde stabiliteten og bilens styreevne.

EMERGENCY BRAKE ASSIST

Emergency Brake Assist forstår når du bruker bremsene raskt, men uten den nødvendige bremsekraften for å maksimere bremseytelsen. Den øker bremsetrykket for å sikre at du stopper i tide. Varselblink aktiveres automatisk under nødbremsing.

HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

High-speed Emergency Braking oppdager når en potensiell frontkollisjon med en annen bil kan oppstå og viser et varsel som som oppfordrer føreren til å bremse. Hvis føreren ikke reagerer, bruker Range Rover Evoque bremsene for å redusere alvorlighetsgraden ved et eventuelt sammenstøt.

BÆREKRAFT

PREMIUM TEKSTILINTERIØR

Utvalget av bærekraftige setematerialer omfatter Eucalyptus-tekstiler. Premium tekstil og semsket skinn leveres fra Kvadrat premium tekstiler og Dinamica® semsket skinn som er produsert av resirkulert polyester og plast.

MILD HYBRID-TEKNOLOGI

MHEV er et Mild Hybrid-system som tar vare på og lagrer energi som vanligvis går tapt når bilen bremser og som bruker den på nytt for å hjelpe motoren til å yte maksimal effekt. Det inneholder et forbedret Stop/Start-system som gjør at motoren slås av mens bilen bremser.

BÆREKRAFTIG DESIGN

Range Rover Evoques utviklingsprosess har omfattet en fullstendig livssyklusvurdering og er designet slik at den er 85 % resirkulerbar/gjenbrukbar og 95 % gjenvinnes ved slutten av bilens levetid. Det er brukt resirkulerte materialer i Range Rover Evoque der det har vært mulig.

1Bare tilgjengelig med Adaptive Dynamics. Leveres ikke på D150 motorer. 2Leveres bare sammen med Automatic Headlight Levelling. 3Spesifikasjoner beskrevet som unike for Range Rove Evoque First Edition kan være tilgjengelig separat eller i kombinasjon i neste eller påfølgende modellår. 1Leveres kun på modeller med automatgir. 5Kunder som bruker progressive eller bifokale briller kan måtte være nødt til å justere speilets digitale modus. Normal speilmodus kan forøvrig benyttes når som helst. 6Tilgjengelig som en del av 360° Surround Camera. Leveres bare sammen med automatisk dimming elektrisk innfellbare sidespeil med innstegsbelysning. 7Kun D240- og P300-moterene. 8Leveres ikke på D150 motorer. 9Leveres kun med automatgir. Leveres bare med 360° Surround Camera, Auto-dimming, elektrisk innfellbare oppvarmede sidespeil og Drive Park eller Driver Assist Pack. 10Leveres bare som del av Connect Pro. 11Kun tilgjengelig med Power Socket Pack 2. 12Kun automatgir. Tilgjengelig med Drive Pack og Driver Assist Pack. 13Kun automatgir. På utvalgte markeder. 

**Leveres kun på modeller med automatgir. 

Meridian er et registrert varemerke tilhørende Meridian Audio Ltd. 

InControl-funksjoner, ekstrautstyr og tilgjengelighet varierer fra marked til marked - sjekk med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder. InControl Apps og Remote App kan lastes ned fra Apple/Play Store. Funksjonene må kun betjenes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev