HVA ER PHEV?

Ladbare hybrider kalles ofte hybrid eller PHEV for å skille dem fra milde hybridbiler.

MOTOREFFEKT

Ved å kombinere en forbrenningsmotor med en elmotor får du optimal effektivitet og ytelse. PHEV leverer det aller beste fra begge teknologiene.

RAFFINEMENT

PHEV gir stillegående kjøring i full elbilmodus, og sørger for optimalt raffinement via en sømløs overgang mellom bensinmotor og elmotor.

ELEKTRISK

Hvordan du ønsker å kjøre, er opp til deg. Du kan velge standard kjøremodus, kombinere bensindrevet og elektrisk kjøring eller kun helelektrisk kjøring.

KOMPROMISSLØS

Når det gjelder kjøreegenskaper og ytelse er PHEV både presis og kompromissløs, og er i stand til å håndtere vading1 eller dyp snø.

ELEKTRISK RWD

FORBRENNINGSMOTOR

De ladbare hybridene er utstyrt med forbrenningsmotor og en elmotor på bakakselen. Elmotoren sørger for at forbrenningsmotoren kombinerer enestående kjøreegenskaper med økt drivstoffeffektivitet. Når batteriet må lades, vil motoren overføre moment til forhjulene.

HØYSPENNINGSBATTERI

Ladbare hybrider er utstyrt med et høyspenningsbatteri som kan lades fra en ekstern strømforsyning med tilstrekkelig kapasitet til praktisk, helelektrisk kjøring. Batteriet kan også brukes under hybridkjøring når forbrenningsmotoren og elmotoren kombineres.

ELMOTOR/DRIVLINJE

Elmotoren er plassert ved bakakselen, som leverer umiddelbart moment til bakhjulene. Elmotoren kan også lade høyspenningsbatteriet via regenerativ bremsing.

INTELLIGENT KONTROLLENHET

Bilen velger selv det mest effektive drivstofforbruket etter de gjeldende kjøreforholdene, slik som bykjøring der kun elmotoren brukes. Når du trenger mer kraft, vil forbrenningsmotoren kombineres med elmotoren for en hybrid AWD-opplevelse.

 

Elektrisk RWD er tilgjengelig på Range Rover Evoque og Discovery Sport.

ELEKTRISK AWD

FORBRENNINGSMOTOR

De ladbare hybridene kombinerer forbrenningsmotor og en elmotor, for optimal dynamisk ytelse og drivstoffeffektivitet.

HØYSPENNINGSBATTERI

Ladbare hybrider er utstyrt med et høyspenningsbatteri som kan lades fra en ekstern strømforsyning med tilstrekkelig kapasitet til praktisk, helelektrisk kjøring, og brukes til hybridkjøring når elmotoren kombineres med forbrenningsmotoren.

ELMOTOR/DRIVLINJE

Elmotoren konverterer energi fra batteriet for å produsere umiddelbart moment til alle hjulene. Elmotoren kan også lade batteripakken via regenerativ bremsing.

INTELLIGENT KONTROLLENHET

Selv om den helelektriske rekkevidden er relativ kort, har ladbare hybrider tilstrekkelig kapasitet til å kjøre i byer uten å bruke drivstoff. Bilen velger selv det mest effektive drivstofforbruket etter de gjeldende kjøreforholdene. Når du trenger mer kraft, vil forbrenningsmotoren kombineres med elmotoren for en hybrid AWD-opplevelse.

 

Elektrisk AWD er tilgjengelig på Range Rover og Range Rover Sport.

/

LES MER OM LAND ROVER

VÅRT HYBRID-UTVALG

Les mer om vårt utvalg av ladbare hybrider.

LES MER

LES MER OM BILENE VÅRE

Les mer om Land Rover og sammenlign modellutvalget før du velger bilen som passer best for deg og livsstilen din.

UTFORSK MODELLER

1Vading er kun tilgjengelig når motoren er i gang.


2Enkelte ladestasjoner kan kreve registrering eller løpende betaling («pay-as-you-go»).


3Ladetider kan variere avhengig av strømforsyningen i boligen din.


Bagasjerommet er noe mindre på de ladbare hybridene. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon. Ladeutstyr kan variere fra marked til marked. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker