SLIK FUNGERER PLUG-IN HYBRID

/

OM ELBILER

MHEV

MHEV er et mildt hybridsystem som innhenter og lagrer energi som vanligvis går tapt under nedbremsing av bilen og sender denne videre til motoren. Systemet inkluderer et forbedret Stop/Start-system som lar motoren slås av når bilen stopper helt. Disse funksjonene forbedrer bilens drivstofføkonomi.

HEV

Hybridbilen drives av en konvensjonell motor med en elmotor og batteripakke for å forbedre effektiviteten, og batteriet lades via regenerativ bremsing. Denne energien skapes via regenerativ bremsing som innhenter og lagrer kinetisk energi i batteriet.

PHEV

Kombinerer en konvensjonell motor med en elmotor og et batteri. En plug-in hybrid (PHEV) lades via en ekstern strømforsyning, og ved hjelp av regenerative bremsing, velger og kombinerer den sømløst forbrenningsmotoren og elmotoren for å levere optimal ytelse og effektivitet. 

BEV

Uten en konvensjonell motor, drives en batteridrevet elbil (BEV) kun av en elmotor med et batteri og lades via et ladepunkt for å levere permanent og ren elektrisk kjøring. Bilen lades via ekstern strømforsyning og bruker regenerativ bremsing for å oppnå nullutslipp. 

LADING AV ELBIL

/
Back

VELG MODELL

VELG MODELL

*Vading er kun tilgjengelig når motoren er i gang
** Ladetid vil variere etter marked, strømforsyning og ladeløsning.
^Parallel Hybrid-modus vil startes på nytt hvis føreren krever økt kraft og dreiemoment enn det som er tilgjengelig, eller hvis batterinivået er så lavt at bilen ikke kan kjøre lenger i full elbilmodus.
Bagaserommet er noe mindre på plug-in hybrid-modellene, ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon
 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker