DEN HELT NYE DISCOVERY

REVOLUSJONERENDE DESIGN. SMART ALLSIDIGHET. OG OVERLEGEN KAPASITET FRA LAND ROVER.

SE FILMEN

DESIGN

OVERLEGENT RAFFINEMENT

Form, funksjon og finesse i skjønn forening har skapt en av Land Rovers mest uimotståelige biler noensinne. Bilens eksteriørdesign er en revolusjonerende, moderne utgave av Discovery for neste generasjon med enestående raffinement og vakre, skulpturerte flater.

SE GALLERI

FØRSTEKLASSES DETALJER

Det attraktive interiøret er en moderne utgave av de klassiske designelementene i Discovery der de horisontale og vertikale linjene møtes på dashbordet. Bruken av førsteklasses skinn, trefinér og lister i metall sammen med utsøkt håndverk skaper en moderne og personliggjort oase.

PANORAMATAK

Panoramaglasstaket er ekstrautstyr og gir en følelse av romslighet og naturlig lys strømmer inn i kupeen, inkludert tredje seterad. Det herdede glasset er sotet for å opprettholde en komfortabel temperatur i kupeen. Elektrisk drevet solskjerming gir også økt privatliv og skygge.

ALLSIDIGHET

INTELLIGENT SETE-
KONFIGURASJON

De syv store setene2 i Discovery gjør bilen enda mer komfortabel og allsidig. Intelligent nedfelling av setene er ekstrautstyr og lar deg konfigurere andre og tredje seterad med brytere i bagasjerommet eller på berøringsskjermen. Med Remote Intelligent Seat Fold Pack kan du også konfigurere setene selv om du ikke sitter i bilen via InControl Remote smarttelefonappen.


BYGG DIN EGEN

TEKNOLOGI

MERIDIAN™ AUDIO

Land Rover samarbeider med Meridian™, en verdensledende aktør innen lydteknologi og digital lydbehandling, for å utvikle avanserte lydsystemer med 10 og 16 høyttalere til den helt nye Discovery. Begge disse lydsystemene har dynamisk volumkontroll for å hindre uønsket støy i kupeen.

BAKSETEUNDERHOLDNING

Bakseteunderholdningssystemet har 8” skjermer innebygd i hodestøtten på forsetene og leveres som standard på HSE Luxury og ekstrautstyr på de andre modellene. WhiteFire®* digitale, trådløse hodetelefoner, HDMI, Mobile Hi-Definition Link og USB-porter er inkludert.


KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET

KLASSELEDENDE BEINPLASS

Alle passasjerer i den helt nye Discovery sitter komfortabelt med god beinplass. På andre seterad er beinplassen på hele 954 mm mens tredje seterad har komfortable 867 mm beinplass. Det er god plass i bilen til syv voksne personer.


HILL DESCENT CONTROL

Hill Descent Control (HDC) hjelper føreren med kontrollerte nedstigninger i bratte bakker ved å opprettholde jevn hastighet og bruker bremsene separat på hvert hjul.

BESTILL PRØVEKJØRING

EKSTREMTESTET

DELVIS EKKOFRITT KAMMER

Med den «nøytrale lyden» i vårt delvis ekkofrie kammer utsetter vi kupeen for en rekke frekvenser og vibrasjoner for å være sikre på at den helt nye Discovery har et optimalisert lydbilde.

VINDHASTIGHET

I vårt klimakammer kan vi gjenskape selv de mest utfordrende vindforholdene en helt ny Discovery kan stå overfor. Vi kan bare utvikle ekte pålitelighet ved å presse alle systemer til det ytterste.

EKSTREME TEMPERATURER

Under reelle værforhold og i våre klimakamre fryser vi bilene til -40 °C og varmer dem opp til 50 °C, så uansett hvor du kjører kan du være sikker på at du får en komfortabel og problemfri bilhverdag.

TERRENGKJØRING

Fra isdekte testbaner i Arjeplog i Sverige til ugjestmilde ørkener i Dubai - vi sørger alltid for at våre biler har Range Rovers legendariske terrengegenskaper.

YTELSE

460 KG LETTERE

Med et toppmoderne aluminiumskarosseri, leverer Discovery høy ytelse, styrke, bærekraft og effektivitet. Den er opptil 460 kg lettere enn forgjengeren<sup>7</sup> og bruker det aller nyeste inne materialer og teknologier slik at bilen alltid er klar for de virkelige manndomsprøvene ute i terrenget.

SE SPESIFIKASJONENE 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev