SKREDDERSYDDE DETALJER

Denne vakre bilen har en rekke enestående funksjoner og detaljer. De særpregede 21” alufelgene leveres som standard, og ønsker du et mer sportslig utseende kan bilen leveres med 22” alufelger som ekstrautstyr. Det finnes tre ulike premium metallic eksteriørfarger å velge mellom som kompletteres med svart grill, luftinntak og panser og motiv på bakluken.

INTERIØR

INTERIØR

ELEGANT INTERIØR

"Interiøret består av det mest utsøkte Windsor skinn og er tilgjengelig i tre særpregede fargekombinasjoner.

I kupeen finner du mange flotte designdetaljer. De vertikale listene i Brushed Aluminium er behandlet hele tre ganger for å oppnå en førsteklasses utførelse. 

Discovery First Edition har en eksklusiv Cartography-finisher som er utformet for å vise reisen til Discovery, og dekker mange punkter i Storbritannia der bilen ble designet og bygget, inkludert Gaydon, Solihull, London og Halewood. "

SIGNATUREGENSKAPER

21” ALUFELGER

Særpregede 21” alufelger enten i Gloss Black på Namib Orange, eller Silver finish på Silicon Silver og Farallon Black biler, er standard. For et mer sportslig utseende kan du velge 22” alufelger som ekstrautstyr.

INTELLIGENT NEDFELLING AV SETER

Den helt nye Discovery First Edition har tre seterader i skinn med intelligent nedfelling av seter, noe som lar deg konfigurere andre og tredje seterad med brytere i bagasjerommet, på berøringsskjermen eller via en app på smarttelefonen.

MERIDIAN™ DIGITAL SURROUND SOUND SYSTEM

Land Rover har inngått et samarbeid med Meridian™, en verdensledende leverandør av lydsystemer av høy kvalitet, for å utvikle dette Digital Surround Sound-systemet som produserer 825 W via 16 høyttalere og 2-kanals basshøyttaler.

TERRAIN RESPONSE 2

Terrain Response 2 overvåker kjøreforholdene og velger automatisk korrekt kjøremodus for å optimalisere bilens motor og andre innstillinger etter kjøreforhold og terreng.


SIGNATUREGENSKAPER

MOTOROVERSIKT

Ytelse
Akselerasjon 0-100 km/t i sek.
Dreiemoment
Nm
Toppfart km/t
Bykjøring l/100 km
Landeveiskjøring l/100 km
Kombinert CO2-utslipp l/100 km
CO2-utslipp
g/km
Td6 DIESEL
AUTOMATISK (4WD)

258HK 3,0 liter Diesel
8,1 600 209 8,3
6,5
7,2
189

TEKNOLOGI

Den helt nye Discovery gir deg de nyeste innovasjonene, høy ytelse og kapasitet som gjør at du får mest mulig ut av bilen din.

SE TEKNOLOGIER

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Skreddersy din helt nye Discovery med en rekke stilige og praktiske tilbehør for personliggjøring.

Back

VELG MODEL

VELG MODEL

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev