EKSTRAUTSTYR OG LAND ROVER GEAR – TILBEHØR

SE FILMEN

Advarsel: Ikke alt ekstrautstyr er tilgjengelig på alle modeller. Ta kontakt med din lokale Land Rover forhandler for mer informasjon.

UTSTYRSPAKKER

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

ALUFELGER

Velg blant de flotte alufelgene for å matche eksteriørstyling og tilbehør du allerede har valgt. Alufelgene er tilgjengelig i en rekke størrelser fra 17” til 20” og i en rekke utførelser, inkludert Diamond Turned, Gloss Black eller Gloss Dark Grey.

BYGG DIN EGEN 

EKSTRAUTSTYR TAK

Et flott kontrasttak i svart eller grått kompletterer valget av karosserifarge. Du kan også velge panoramaglasstak som gir deg mye bedre oversikt over naturen rundt deg.

FINN EN FORHANDLER 

ADAPTIVE XENON HOVEDLYS

Adaptive xenon-hovedlys med LED-signatur gir bedre sikt og sikkerhet om kvelden. Lysene justeres automatisk etter rattbevegelsene og følger svingene på veien for bedre sikt. LED-baklys og  lyktespylere foran er inkludert i dette ekstrautstyret.

LAST NED BROSJYRE 

EKSTRAUTSTYR INTERIØR

FLEKSIBELT INTERIØR

Interiøret kan tilpasses med enkelhet og omfatter et alternativ med 5+2 setekonfigurasjon. Både fører- og forsetepassasjeren deler den samme funksjonaliteten inkludert opptil 12-veis setejustering og minnefunksjon. Du kan velge om andre seterad skal skyes og legges ned for økt fleksibilitet mellom lasteplass og seteplass.

RAFFINERTE MATERIALER FOR KOMFORT

Den generøse kupeen er vakkert designet med tanke på komfort for deg og passasjerene dine. Kupeen er utstyrt med høykvalitetsmaterialer som skinn med doble sømmer, og flatene er også slitesterke og praktiske. Elegante, moderne fargekombinasjoner, som for eksempel interiørtemaet Glacier, skiller seg ut i mengden.

KLIMAKONTROLL

Klimakontroll er en nødvendighet hvis du bor på et sted med ekstreme værforhold, enten det er varmt eller kaldt. Ventilasjonssystem med høy kapasitet i andre seterad holder passasjerene dine komfortable, og temperaturen kan tilpasses til de ulike områdene i bilen. Du kan også velge ekstra kjøling for tredje seterad.

BYGG DIN EGEN

Velg den perfekte kombinasjonen tilpasset din personlige stil.

BYGG DIN EGEN

LAND ROVER GEAR – TILBEHØR

UTVENDIG TILBEHØR

Hev bilens utseende med iøynefallende detaljer, legg til beskyttelse mot skader og oppgraderinger for kjøring i terrenget.

INNVENDIG TILBEHØR

Legg til godkjent Land Rover ekstrautstyr når som helst, fra barneseter og reisetilbehør for kjæledyr til underholdning og tekniske oppgraderinger.

LASTING OG SLEPING

Med Roof Rail Kit montert kan du velge spesialisert transportutstyr for sportsutstyr og tilbehør som gjør at du kan bruke Land Rovers slepekapasitet.

FELGER OG TILBEHØR

Personliggjør utseendet til din Land Rover med alufelger og gjør dem enda flottere med stilig og varemerket tilbehør.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev