VIKTIG UTSTYR

ALLSIDIGHET

Med en skyvbar andre seterad som kan gi den samme benplassen som i en Range Rover, og hvis du i tillegg velger en tredje seterad kan du møte ethvert laste- og setebehov.

DESIGN

Discovery Sports glatte, aerodynamiske silhuett med den legendariske Land Rover-kapasiteten og et fleksibelt interiør blir til sammen en flott bil som er i stand til svært mye.

TEKNOLOGI

Toppmoderne betjeningssystemer som danner et stilrent dashbord som inneholder en 8” berøringsskjerm med den nyeste teknologien for intuitiv interaksjon. En 10” berøringsskjerm med Touch Pro er også tilgjengelig.

DESIGN

TEKNOLOGI

INCONTROL

Vårt utvalg av avanserte InControl-teknologier kobler deg og din Discovery Sport til den store verden. Velg mellom Touch eller Touch Pro som kan oppgraderes med Connect eller Connect Pro. Begge utstyrspakkene leveres med InControl Apps som gjør bilopplevelsen enda bedre med kompatible smarttelefonapper, slik som den nye Spotify-appen med over 30 millioner sanger å velge mellom.

BESTILL PRØVEKJØRING

EGENSKAPER

HENGERFESTE

Med en maksimal tilhengervekt på 2 500 kg takler Discovery Sport selv de mest krevende oppgavene. Du kan velge mellom elektrisk nedfellbart eller avtakbart tilhengerfeste sammen med bilens kamerasystemer og Trailer Stability Assist-teknologier for sikker manøvrering og sleping av last med tilhenger.

SE FILMEN
LAST NED BROSJYRE

WADE SENSING

Wade Sensing er ekstrautstyr som er konstruert for å hjelpe deg når du kjører bilen i vann. Sensorer i sidespeilene gir informasjon i sanntid, inkludert informasjon om vanndybde og bilens maksimale vadekapasitet via berøringsskjermen.

SE FILMEN 
FINN EN FORHANDLER 

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Med Land Rover i blodet er Discovery Sport klar for selv de mest utfordrende forhold. All Terrain Progress Control (ATPC) kan brukes på asfalt, grus, sand eller snø, og fungerer som en cruisekontroll i lav hastighet, og bidrar til at føreren konsentrerer seg om styringen og finner veien gjennom hindringene.

SE FILMEN
BESTILL PRØVEKJØRING

YTELSE

INGENIUM BENSINMOTORER

2,0 liter Si4 bensin er tilgjengelig med 240 hk eller 290 hk* og 9-trinns automat som standard. Ekte high-performance-kjøring er også inkludert. Denne drivlinjen er både kraftig, mer effektiv og økonomisk enn forgjengerne, og er neste generasjon motor fra Land Rover.

SE SPESIFIKASJONENE

INGENIUM DIESEL

Denne motoren kan leveres i fire ulike varianter, inkludert en Twin Turbo SD4 240 hk motor med 9-trinns automatgirkasse som standard. Motorvariantene eD4, TD4 150 hk og TD4 180 hk leveres alle med 6-trinns manuell som standard, mens TD4 også er tilgjengelig med 9-trinns automat.

SE SPESIFIKASJONENE

LAND ROVER GEAR - TILBEHØR

Akkurat som med alle andre Land Rovere finner du skreddersydd ekstrautstyr og originalt tilbehør for å personliggjøre og gjøre bilen enda bedre. Du kan skape din perfekte Discovery Sport med alt fra eksteriør- og interiørdetaljer til slepeutstyr og underholdning og teknologiske oppgraderinger.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Back

VELG MODELL

VELG MODELL

*Motor vil lanseres senere. Ta kontakt med din lokale forhandler. 
Alle tall er produsentens estimater og kan endres før produksjonsstart. Husk at tallene for CO-utslipp og drivstofføkonomi kan variere etter felger, og de laveste tallene vil kanskje ikke oppnås med standardfelger. 

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Besøk ditt lokale Land Rover-nettsted eller din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i ditt land. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

 

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev