VIKTIGE FUNKSJONER

Discovery Sports glatte, aerodynamiske silhuett med den legendariske Land Rover-kapasiteten og et fleksibelt interiør blir til sammen en flott bil som er i stand til svært mye.

VELG MODELL

Med en skyvbar andre seterad som kan gi den samme beinplassen som i en Range Rover, og hvis du i tillegg velger en tredje seterad kan du møte ethvert laste- og setebehov.

SE FILMEN

DESIGN

UNIKT DESIGNET FOR VÅR TID

Dette er en moderne, relevant og overbevisende bil med et kompakt karrosseri og en målbeviste profil, der vækker følelser med sin markante silhuet og de smukke former.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI

INTERIØRDESIGN

Attraksjonen ved den ytre designen videreføres inn i kupeen med dritige horisontale og vertikale linjer, komplettert med rene flater, ypperlige overflatefinish og muligheten for å velge skinn av høy kvalitet. Dette, sammen med bilens DNA, gir en luksuriøs følelse i det meget allsidige interiøret.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI

EGENSKAPER

TILBEHØR TIL HENGERFESTE

Med en slepekapasitet på 2 500 kg takler Discovery Sport selv de mest krevende slepeoppgaver. Du kan velge mellom elektrisk utfellbart eller avtakbart tilhengerfeste sammen med bilens kamerasystemer og Trailer Stability Assist-teknologier for sikker manøvrering og sleping av last med tilhenger.

BESTILL PRØVEKJØRING

TRYGGHET PÅ DYPT VANN

Wade Sensing er ekstrautstyr som er konstruert for å hjelpe deg når du kjører bilen i vann. Sensorer i sidespeilene gir informasjon i sanntid, inkludert informasjon om vanndybde og bilens maksimale vadekapasitet via berøringsskjermen.

BESTILL EN EXPERIENCE DAY

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Med Land Rover i blodet er Discovery Sport klar for selv de mest utfordrende forhold. All Terrain Progress Control (ATPC) kan brukes på asfalt, grus, sand eller snø, og fungerer som en cruisekontroll i lav hastighet, og bidrar til at føreren konsentrerer seg om styringen og finner veien gjennom hindringene.

BESTILL EN OPPLEVELSESRIK DAG

YTELSE

INGENIUM DIESELMOTOR

Ingenium er Jaguar Land Rovers nye generasjon motorer som er utformet for effektiv ytelse, raffinement og effektivitet. Våre Ingenium-motorer er tilgjengelig i to versjoner, 150 hk og 180 hk. Vi gir deg også muligheten til å velge mellom 2WD eller 4WD, samt 6-trinns manuell eller 9-trinns automat. Med avansert teknologi og aluminiumskonstruksjon leverer disse motorene imponerende drivstofforbruk og CO2-utslipp.

De er også betydelig lettere, mer drivstoffeffektive og mer raffinerte enn forgjengerne, samtidig som de er rimeligere og mer praktiske takket være lengre serviceintervaller på ca. 34 000 km eller 2 år på 4WD-modellene.

SE MODELLER

Back

VELG MODELL

VELG MODELL

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Akkurat som med alle andre Land Rovere finner du skreddersydd ekstrautstyr og tilbehør for å personliggjøre og gjøre bilen enda bedre. Du kan skape din perfekte Discovery Sport med alt fra eksteriør- og interiørdetaljer til slepeutstyr og underholdning og teknologiske oppgraderinger.

SE TILVALG OG EKSTRAUTSTYR

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev