VIKTIGE FUNKSJONER

ALLSIDIG DESIGN

Interiørets allsidighet fremheves av 7-seters konfigurasjonen og oppbevaringsrom med smart bruk av plass og optimal komfort. Intelligent nedfelling av seter lar deg konfigurere andre og tredje seterad med brytere i bagasjerommet, på berøringsskjermen eller via smarttelefonen.

UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER

SMART TEKNOLOGI

De nyeste bil- og infotainmentteknologiene er integrert for å gi deg best mulig kapasitet, konnektivitet og informasjon. Fra Meridian™ lydsystemer til innovasjoner som InControl Touch Pro, og en rekke smarte teknologier for kjøring, trekking av tilhenger og parkering som gjør bilen enda mer praktisk.

UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER

KLASSELEDENDE KAPASITET

Den helt nye Discovery er like god på bykjøring som den er i terrenget. Bilen har en tilhengerkapasitet på 3 500 kg og en rekke funksjoner som gjør trekking av tilhenger uanstrengt og trygg. Den optimaliserte geometrien sammen med de unike Land Rover-teknologiene gjør at bilen leverer klasseledende terrengegenskaper.

UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro tar konnektivitet og underholdning i de helt nye Discovery HSE og HSE Luxury-modellene til et helt nytt nivå med en 10” HD berøringsskjerm. Systemet har et rent og moderne design med fantastisk visuell tilfredsstillelse og lydopplevelse, inkludert «Plug-and-Play» med USB-porter som fungerer som et ekstra oppbevaringsrom for filmer og musikk samt ladepunkter for flere enheter.

SE TEKNOLOGIER

YTELSE

MOTORER

Den helt nye Discovery leveres med en rekke imponerende diesel- og bensinmotorer med høy ytelse, raffinement og effektivitet. Drivlinjene inkluderer nyeste generasjon høyeffektiv 3,0 liter turboladet dieselmotor, Ingenium dieselmotorer og V6 supercharged 340 hk bensinmotor som optimaliserer kraftleveringen.

Back

VELG MODELL

VELG MODELL

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Skreddersy din helt nye Discovery med en rekke stilige og praktiske tilbehør for personliggjøring.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev