SNART PÅ KINOIKONISKE FIREHJULSTREKKERE I FOKUS

Nye Defender og Range Rover Sport SVR deltar i spektakulære actionscener i den 25. James Bond-filmen, sammen med klassiske Land Rover og Range Rover-modeller.NYE DEFENDER

James Bond er tilbake i No Time To Die. Nye Defender ble presset til det ytterste av stuntteamet. Alle Defender 110 X-modeller i filmen er lakkert i Santorini Black og utstyrt med alufelger i Satin Dark Grey Som testet i No Time To Die, setter nye Defender ny standard for robusthet og kjøreegenskaper.

RANGE ROVER SPORT SVR

I tillegg til nye Defender er også Range Rover Sport SVR med i den nye James Bond-filmen No Time To Die. Den er utstyrt med 5,0 l V8 Supercharged bensinmotor som yter 575 hk og 700 Nm dreiemoment. Range Rover Sport SVR er den raskeste og kraftigste Land Rover-modellen noensinne, og er det perfekte kjøretøyet for No Time To Die. Den er lakkert i Eiger Grey, utstyrt med 22” felger i Gloss Black og Carbon Fibre Exterior Pack med panser i karbonfiber.

Dette er kjøretøyets spesifikasjoner i No Time To Die

LAND ROVER KLASSIKERE

Se de klassiske Land Rover-modellene i No Time To Die.

LAND ROVER SERIES III

Du vil se Land Rover Series III på Jamaica. Land Rover Series III ble produsert fra 1971 til 1990.

RANGE ROVER CLASSIC

Du vil også se Range Rover Classic, den originale, luksuriøse SUV-en som ble produsert fra 1970 til 1996, i Italia. Land Rover Classic Works kan restaurere biler til originalspesifikasjonene ved hjelp av ekspertingeniører og spesialister på veteranbiler i toppmoderne restaureringslokaler.

/

JAMES BOND:
NO TIME TO DIE

I No Time To Die har James Bond forlatt aktiv tjeneste og nyter et rolig liv på Jamaica. Gleden av et tilbaketrukket liv er kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp for å be om hjelp. Oppdraget går ut på å redde en kidnappet forsker, men dette viser seg å være langt mer utfordrende, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med ny og farlig teknologi.

SE TRAILEREN

© 2020 Danjaq, LLC og Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel-logoen og relaterte James Bond-symboler © 1962-2020 Danjaq, LLC og Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel-logoen og relaterte James Bond-varemerker er varemerker som tilhører Danjaq, LLC. Med enerett.

Profesjonelle stuntførere på filmsettet. Ikke forsøk dette selv. Kjøretøyene er modifisert for stuntarbeid: Defender er utstyrt med ekstra kraftig tak, forsterket front og beskyttelsesplate foran, veltebur, lekkasjefritt brenselcellesystem. Seter og setebelter, motorkjøling, dekk og kjørehøyde er spesialutviklet for filmen og er ikke tilgjengelig på produksjonsmodeller.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker