"Den nye modellen vil representere 70 år med innovasjon og forbedring; til ære for bilens historie med høy pålitelighet samtidig som den er en Defender for det 21. århundre."

 

HØYDEPUNKTER

STANDARD

Den inneholder våre hittil tøffeste materialer som er testet til sine grenser. Defender er konstruert for optimal standard og varighet.

 

UTFORSK STANDARD

EGENSKAPER

Defender sine egenskaper. Den håndterer ekstremt terreng og tar deg trygt frem i alt fra den urbane jungelen til sanddyner og iskalde miljøer.

 

UTFORSK EGENSKAPER

DESIGN

Dette er design med utvilsom integritet. Og enestående vilje.

 

UTFORSK DESIGN

INNEBYGD TEKNOLOGI

Utstyrt for det 21. århundre, med våre mest intuitive teknologier som sikrer at den er praktisk,intuitiv og brukervennlig.

 

UTFORSK INNEBYGD TEKNOLOGI

STANDARD

/

KJØREEGENSKAPER

/

DESIGN

/

INNEBYGD TEKNOLOGI

/

TILBEHØRSPAKKER

Ubegrensede muligheter. For å gjøre mest mulig ut av din verden, velg mellom de fire pakkene under.

EXPLORER PACK

Kjør din egen vei, uansett terreng. Explorer Pack utstyrer din Defender til å trosse konvensjonene og overvinne ukjente landskap.

 

UTFORSK TILBEHØRSPAKKER

ADVENTURE PACK

Ta lidenskapene dine til nye territorier. Adventure Pack utstyrer Defender til å ta deg bort fra landeveien og ut til naturens lekeplass.

 

UTFORSK TILBEHØRSPAKKER

 

COUNTRY PACK

Ta med de mest skitne støvlene. Country Pack utstyrer Defender slik at den tåler elementene og gjør hver eneste tur minnerik.

 

UTFORSK TILBEHØRSPAKKER

 

URBAN PACKS

Overvinn betongjungelen. Urban Pack utstyrer din Defender slik at den står fram i forstedene med en stil, trygghet og holdning som får folk til å snu seg.

 

UTFORSK TILBEHØRSPAKKER

 VELG DIN DEFENDER

Storhet kommer i alle former, størrelser og karosseridesign.
VELG MODELL
 

Off-road-sekvenser på dedikerte områder med tillatelse.
Utfordrende off-road-kjøring krever opplæring og erfaring. Fare for personskade og bilskade. Kjør aldri utover dine ferdigheter.
Sjekk alltid ruten, dekket, underlaget og utkjøringen før du kjører inn på tilfrosset terreng.

Tallet som er oppgitt er NEDC2 -kalkulert fra produsentenes offisielle WLTP-tester i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Tall fra den virkelige verden kan avvike. Tallene for CO2 og drivstofføkonomi kan variere avhengig av dekkutsrustning og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. Så kan det foretas en en korrekt skattebehandling.
Se WLTP-tallene

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne det standardiserte drivstrofforbruket og CO2 -utslippene for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker