NYE RANGE ROVER SV

NYE RANGE ROVER SV

EN FABELAKTIG TOLKNING AV RANGE ROVER-LUKSUS OG PERSONALISERING

TILGJENGELIG FOR BESTILLING FRA TIDLIG 2022.
SE GALLERI
Range Rover SV tilbyr større valgmuligheter, økt håndverk og taktile forbedringer for de som ønsker å skille seg ut. Luksus du kan føle, like godt som du ser

NYE RANGE ROVER SV

Raffinert. Luksuriøs. Eksklusiv. Den vakreste Range Rover noensinne.

RANGE ROVER LUKSUS

Beundre det vakre eksteriøret med sin eksklusive frontgrill og støtfanger, og tofarget Range Rover bokstaver. Sett deg ned i semi-aniline skinnseter. Berør de luksuriøse Gloss White keramiske kontrollene. Det er en følelse av en spesiell anledning til enhver reise.

SV PERSONALISERING

Å bygge din egen Range Rover SV er en personlig opplevelse. Materialer som er unike for SV inkluderer Gloss White keramisk finish med et detaljepreget mosaikkmønster, eller den kontrasterende Natural Dark Linear Wenge -fineren med mosaikkmetallinnlegg.

SØMLØS TILKOBLING

Intuitiv og lett oppkobling til smarttelefonen din, Pivi Pro er like mye en fordel for passasjerer som for sjåføren. To 13,1 ”berøringsskjermer, eksklusive for SV, gir alle passasjerer det de trenger av informasjon og underholdning.

SV SIGNATURE SUITE

SV Signature Suite med fire seter, gir den ultimate passasjeropplevelsen for modeller med llang akselavstand, og kombinerer enkel bekvemmelighet og høy komfort.

HARMONIEN ER GJENINNFØRT

Utstyrt med Windsor-skinn eller skinnfritt Ultrafabric TM *, har bakkonsollen i full lengde, en finertopp og integrert omgivelsesbelysning. Baksetes berøringsskjermkontroll lar passasjerene på andre rad kontrollere komfort og underholdning.

KOMFORT ER AVGJØRENDE

SV Signature Suite fokuserer enda mer på å perfeksjonere Range Rover-komforten. Koppholderne og den opplyste kjøleskapdøren i konsollen åpnes elektrisk og betjenes enkelt fra berøringsskjermen i baksetet. SV-designet Dartington krystallglass gir en ekstra finesse.

ALLSIDIG ROMSLIGHET

I baksetet har du en formet armstøtte og eksklusiv funksjonsbelysning, med elektrisk betjent Club Table som kan opereres fra berøringsskjermen. Under armstøtten finner du smart utnyttet plass med integrerte og sikre oppbevaringsrom i midtkonsollen.

SV INTREPID TEMA

Dynamisk, og okkult-lignende karakter.

AKSENTER OG DETALJER

Interiørdetaljer for dette temaet inkluderer eksklusiv 2 finér finish og Satin Black keramiske kontroller. Antrasittmetallbelegg og Graphite Atlas eksteriøraksenter, gjør det eksklusive temaet enda mer slående.

VIDERE PERSONALISERING

Det dynamiske fokuset til SV Intrepid -temaet kan forsterkes ytterligere med svart kontrasttak, røde bremsekalipre og 23 ”Style 1077 Satin Black -hjul med Narvik Black Gloss-innsatser og Dark Tinted Lacquer-finish.

SKINNFRI

Det bærekraftige Ultrafabrics TM skinnfrie tekstilet er tilgjengelig for SV Intrepid temaet. Det myke, behagelige og slitesterke materialet har en unik rektangulær perforert finish.

SV SERENITY TEMAET

Ren luksus med subtile aksenter for å understreke eksklusiviteten.

AKSENTER OG DETALJER

Hver millimeter av SV Serenity-temaet har et luksuriøst fokus. Skinnende utvendige detaljer i korintisk bronse og eksklusive to-tonede interiørfarger fremhever bilens imponerende framtoning.

VIDERE PERSONALISERING

Eksteriør temaet til SV Serenity kan gjøres enda mer særegent med et Corinthian Bronze -kontrasttak og valgfrie 23 ”Style 1077 Gloss Dark Grey -hjul med Corinthian Bronze Satin-detlajer.

MOSAIC MARQUETRY

En rekke nye og utsøkte finér-detaljer, med marquetry og metallinnlegg i et mosaikkmønster, viser de nøye utenkte detaljene, og mosaikkbroderiet på setene fullfører hele det eksklusive interiøret.

NYE RANGE ROVER SV MOTORER

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Range Rover SV er tilgjengelig med en ny plug-in hybrid drivlinje, og økt rekkevidde **. 3,0-liters 6-sylindret Ingenium-bensinmotor med 105kW-elmotor gir en kombinert effekt på 510 HK.

UTFORSK VIDERE

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unike Land Rover kjøretøy
UTFORSK SV
NYE RANGER OVER

NYE RANGER OVER

Se hele Range Rover modell-linjen
UTFORSK MODELLER

*Avhengig av fargevalg **Tilgjengelig fra januar 2022