NY RANGE ROVER SPORT

BANEBRYTENDE INNOVASJON

SE VIDEOEN
Nye Range Rover Sport er skapt for å lede.Fra fokusert ytelse på veien og verdensberømte terrengegenskaper – en rekke spennende og innovative teknologier gjør Range Rover Sport til selve definisjonen på sportslig luksus.

DESIGNTEKNOLOGI

Et raffinert design med innfelt glass og høy presisjon. Teknologi som forbedrer de rene linjene og aerodynamiske egenskapene til nye Range Rover Sport med skjult list og lasersveiset tak som skaper et moderne og sømløst designuttrykk.

AKTIV STØYDEMPING

AKTIV STØYDEMPING

Neste generasjons aktiv støydemping filtrerer bort uønsket støy slik at du kan fokusere på å nyte kjøreturen. Mikrofoner i hver hjulbue registrerer støy. Digitale prosessorer beregner lyden som kreves for å fjerne disse uønskede frekvensene ved hjelp av høyttalerne i kupeen og på hodestøtten.

MERIDIAN SIGNATURE SYSTEM

Skru opp lydkvaliteten. Det kraftige Meridian Signature Sound System leverer musikkavspilling i hi-fi-kvalitet med opptil 29 høyttalere, basshøyttaler og 1 430 watts forsterker, noe som skaper et personlig lydmiljø og en av de beste lydopplevelsene for alle fire passasjerer i bilen.

CABIN AIR PURIFICATION

Luftkvaliteten i kupeen blir enda bedre med Cabin Air Purification Pro System. PM2.5-filtrering og nanoe™ X-teknologien reduserer lukt, bakterier og allergener, inkludert SARS-CoV-2-viruset**, mens CO2-håndtering forbedrer passasjerenes velvære og årvåkenhet ved å overvåke og kontrollere CO2-nivåene. Du kan fjernstyre systemet for å klargjøre kupeen før kjøring.

ALL WHEEL STEERING

HØYERE HASTIGHET

HØYERE HASTIGHET

Med All Wheel Steering kan bakhjulene styre opptil 7,3 grader, noe som forbedrer stabiliteten til nye Range Rover Sport i høyere hastigheter ved å svinge i samme retning som forhjulene.

digitale led hovedlys

Digitale LED hovedlys med signatur kjørelys gir strålende sikt ved nattkjøring med en rekkevidde på opptil 500 m. Hver frontlykt har 1,3 millioner digitale mikrospeilenheter som skreddersyr strålen for å dekke opptil 16 objekter, optimalisere belysningen og minimere risikoen for å blende andre trafikanter.

FORTSETT EVENTYRET

HØYDEPUNKTER

HØYDEPUNKTER

Kjøring på et helt annet nivå.
SE BILDEGALLERI
RANGE ROVER SPORT MODELLER

RANGE ROVER SPORT MODELLER

Se hele modellutvalget.
SE MODELLENE
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
SE SPESIFIKASJONENE

*Texcell-forskningen ble utført i 2020, og forskningsresultatene er presentert av Panasonic.