EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Ikke alt ekstrautstyr er tilgjengelig på alle modeller. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for mer informasjon.

TIL TOP
UTSTYRSPAKKER
BLACK EXTERIOR PACK
BLACK EXTERIOR PACK

Black Exterior Pack gir bilen et mer dynamisk utseende med en rekke detaljer som skrift på panser og bakluke, grilldetaljer, ventildetaljer på støtfangeren foran og støtfangerdetaljer i Narvik Black.

SE GALLERI
SHADOW EXTERIOR PACK
SHADOW EXTERIOR PACK

Shadow Exterior Pack leverer spesifikk detaljering for å gjøre Range Rover enda mer sofistikert. Detaljer inkluderer skrift på panser og bakluke, grilldetaljer, ventildetaljer på støtfangeren foran og støtfangerdetaljer, dørhåndtak lister, grafikkdetaljer på sidene og bakluke list i Shadow Atlas.

SE GALLERI
SVO DESIGN PACK
SVO DESIGN PACK

SVO Design Pack er utviklet av Special Vehicle Operations-teamet, og kompletterer Range Rovers særpregede design og sofistikerte detaljer. Design Pack inkluderer en unik støtfanger foran, støtfanger bak med integrerte eksosrør, luftinntak, grill og beskyttelseslister på sidene.

BYGG DIN EGEN
ENTERTAINMENT PACK
ENTERTAINMENT PACK

For å gjøre kjøreturen like underholdende for alle ombord, inkluderer Entertainment Pack både DAB-radio, Meridian™ Surround Sound System, CD/DVD-spiller, bakseteunderholdning med 10” skjermer, digital-TV og vanlige strømkontakter.

BYGG DIN EGEN
SIGNATURE ENTERTAINMENT PACK
SIGNATURE ENTERTAINMENT PACK

Signature Entertainment Pack kombinerer det beste fra innebygd lydteknologi og visuell teknolog, inkludert DAB-radio, Meridian™ Signatur Sound System, CD/DVD-spiller, bakseteunderholdning med 10” skjermer, digital-TV og vanlige strømkontakter.

BYGG DIN EGEN
TOWING PACK
TOWING PACK

Ideell for de som ønsker å få mest mulig ut av Range Rovers slepekapasitet. Towing Pack består av en tilhengerfesteramme, tilhengerfeste med høydejustering, elektrisk nedfellbart tilhengerfeste, Advanced Tow Assist, reservehjul i full størrelse og Range Rover Activity Key.

BYGG DIN EGEN
EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR
SÆRPREGEDE FELGER

Range Rover er den mest raffinerte Land Roveren noensinne, og leveres med en rekke perfekt tilpassede felger. Eksklusive felger av høy kvalitet fra 19” til 22” er tilgjengelig i en rekke utførelser, som Diamond Turned, Dark Grey og Gloss Black.

BYGG DIN EGEN
PANORAMATAK

Lyset flommer inn i kupeen til Range Rover der det faste eller skyvbare panoramataket (ekstrautstyr) gir en følelse av romslighet og kontakt med verden utenfor. Tilgjengelig i en fargepalett som matcher bilens farge eller i kontrastfargen Narvik Black eller Indus Silver.

BYGG DIN EGEN
MATRIX LED HOVEDLYS
MATRIX LED HOVEDLYS

Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys med Adaptive Driving Beam (ADB) og adaptivt frontlyssystem (AFS) leveres som ekstrautstyr. Systemene fungerer sammen for å optimalisere sikten under alle forhold.

BYGG DIN EGEN
PIXEL LED HOVEDLYS
PIXEL LED HOVEDLYS

Pixel LED hovedlys med signatur kjørelys er utstyrt med vår mest avanserte teknologi og bygger på systemene ADB og AFS på Matrix LED hovedlysene. Disse lysene leverer skarpere oppløsning for å optimalisere tilgjengelig lysstråle for føreren og mer presis dimming for å unngå å blende førere i møtende kjøretøy.

BYGG DIN EGEN
PIXEL-LASER LED HOVEDLYS
PIXEL-LASER LED HOVEDLYS

Pixel-laser LED hovedlys med signatur kjørelys gir et optimalt lysbilde med laserteknologi som leverer fem ganger bedre belysning enn med standard LED lys. Systemet aktiveres i hastigheter over 80 km/t når det ikke registreres lys fra motgående kjøretøy, og lyser opp over 500 m av veien foran.

BYGG DIN EGEN
EKSTRAUTSTYR INTERIØR
BYGG DIN EGEN
LISTER
Velg blant syv utførelser i trefinér, inkludert Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut og Black Burr Ash.
FARGEKOMBINASJONER FOR INTERIØR
Range Rover er utstyrt med et elegant og moderne interiør. En kombinasjon av elegant trefinér, flotte metalldetaljer og mykt skinn skaper en hjemmekoselig følelse. Et bredt utvalg av fargekombinasjoner og førsteklasses setematerialer er tilgjengelig for enhver smak.
INTERIØRPAKKER
Vi tilbyr også et bredt utvalg av utstyrspakker slik at du kan personalisere din Range Rover. Fra Entertainment Packs til Connect Pro Pack med 4G Wi-Fi og Smartphone Pack med synkronisering for de fleste smarttelefoner – vi leverer utstyrspakker tilpasset dine behov.
TEKNOLOGI

Range Rover er utstyrt med våre mest innovative, intuitive og nyeste SUV-teknologier for å holde deg informert og underholdt.

UTFORSK TEKNOLOGI
LAND ROVER GEAR – TILBEHØR
SE TILBEHØR
PET PACKS
Velg blant vårt utvalg av Pet Packs slik at kjæledyret ditt har det trygt, sikkert og komfortabelt under kjøreturen, samtidig som du beskytter bilens interiør.
CLICK AND GO SYSTEM
Dette universale tilbehørsystemet kan festes mellom hodestøttene til forsetene sammen med festeanordninger for nettbrett, vesker og jakker.
INNFELLBARE STIGTRINN
Disse smarte og praktiske trinnene gjør det enklere å komme inn og ut av bilen, og ligger på undersiden av innstegslistene når de ikke er i bruk.
TAKMONTERT TILBEHØR
Få enda bedre lastekapasitet med en rekke takmonterte tilbehør, inkludert takmontert sykkelstativ, Aqua Sports holder og takboks for sportsutstyr.
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og «three fields»-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Setene er utstyrt med nye puter og mellomlag med mykere skinn som optimaliserer disse funksjonene. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for mer informasjon.